06 533 44 126

Locaties

Locaties

Welkom op de locatie pagina van Rijschool Intense! Benieuwd of wij actief zijn in jouw omgeving? Bekijk dan snel de locaties onderaan deze pagina. Als jouw locatie er niet bij staat moet je er vanuit gaan we in een grote boog om alle steden en dorpen werken, dus vaak is het gewoon mogelijk om te gaan rijlessen bij ons!

 

Rijbewijs B

Voor de rij-opleiding rijbewijs B schakel/automaat kan je in ieder geval terecht in Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Nieuwkoop, Koudekerk en Zoeterwoude. Staat je locatie hier niet bij neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Opfris rijles

De Opfris rijlessen zijn uitsluitend voor de mensen die al over een rijbewijs B beschikken. De lessen worden gegeven in de provincie Zuid Holland. Een gedeelte van de provincie Utrecht en Noord Holland. Voor de Opfris rijlessen kunt u in ieder geval terecht in Amstelveen, Voorschoten, Aalsmeer, Leiden, Hoofddorp, Woerden, Voorhout, Waddinxveen, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Rotterdam, Sassenheim, Lisse, Amsterdam, Boskoop, Heemstede, Gouda, Uithoorn, Wassenaar, Leimuiden, Bodegraven, Hillegom, Leiderdorp, Nieuw Vennep en Hazerswoude Dorp. Staat uw woonplaats hier niet bij neemt u dan contact met ons op.

 

Wilt u direct starten? Meldt u dan nu aan via de button.
aanmelden

witte lesauto rijschool intense