06 533 44 126

Opfris rijles Waddinxveen

Wel een rijbewijs maar u rijdt niet? U bent niet de enige. 1 miljoen mensen in Nederland hebben last van rijangst. Zo blijkt uit onderzoek van psychologie magazine. Bij Rijschool Intense zijn de coaches hierin gespecialiseerd. Op een vakkundige manier zorgen wij ervoor dat u uw zelfvertrouwen weer terug krijgt. Rijangst behoort dan tot het verleden. En u kunt weer gaan genieten van het autorijden.

Opfriscursus autorijden Waddinxveen

U mag zelf aangeven op welke les onderdelen u wilt oefenen. Tijdens de opfriscursus autorijden worden complexe verkeersopgaven verdeeld in kleine stukken, hierdoor worden de praktische handelingen u stap voor stap weer eigen gemaakt. Meer informatie over onze lesmethode vind u hier. We zijn ook bereikbaar vanuit Gouda. U kunt ons telefonisch bereiken op 0653344126.

Opfris rijles eigen auto Waddinxveen

U wilt wel een opfris rijles maar liever niet in een lesauto. Wij kunnen u een opfriscursus autorijden aanbieden in uw eigen auto. Door een ervaren coach wordt uw verkeersinzicht bijgespijkerd. U mag zelf aangeven op welke onderdelen u wilt oefenen. Zowel schakelauto als automaat behoren tot de mogelijkheden. Meldt u eenvoudig aan via het aanmeldformulier.

Over onze rijschool

Bij Rijschool Intense zit je aan het juiste adres om te gaan rijlessen! Onze rijschool in Waddinxveen biedt kwaliteit en beschikt over vakkundige mensen. De lessen worden op maat aangepast aan de wensen van onze leerlingen, we doen er dan ook alles aan om onze klanten tevreden te houden! Ook bij onze vestiging in Boskoop kun je terecht voor al je rijopleidingen. Wilt u wat meer informatie over onze opfris rijlessen of tarieven neem dan contact met ons op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0653344126

rijschool