06 533 44 126

Opfris rijles Waddinxveen

Opfris rijles/rijangst cursus

Heb je een rijbewijs, maar ben je al een tijdje niet meer achter het stuur geweest? Ervaar je rijangst om welke reden dan ook? Volgens Psychologie Magazine zijn er in Nederland tussen de 500.000 en 1 miljoen mensen met rijangst. In dat geval biedt een opfrisrijles de perfecte oplossing. Onze instructeurs zijn speciaal opgeleid en gecertificeerd om mensen met rijangst te begeleiden. Dankzij onze speciale trainingen en jarenlange ervaring kunnen wij jou op professionele wijze ondersteunen, zodat jouw vertrouwen terugkomt en rijangsten tot het verleden behoren. Meld je nu aan en ontvang een gratis en vrijblijvend intakegesprek, inclusief probleemanalyse.

Opfriscursus autorijden Waddinxveen

Ervaar je uitdagingen bij specifieke technische handelingen, zoals achteruit inparkeren in de drukke straten van Boskoop of soepel invoegen op de autosnelweg? Met een opfriscursus autorijden vergroot je niet alleen je verkeersinzicht, maar herwin je ook het vertrouwen om veilig te genieten van autorijden.

Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij het perfectioneren van deze technieken. Of het nu gaat om krappe parkeersituaties of vloeiend samenvoegen met snelwegverkeer, wij passen onze training aan op jouw specifieke behoeften. Meld je vandaag nog aan voor een op maat gemaakte opfriscursus en ontdek hoe je met vernieuwd zelfvertrouwen de weg op kunt gaan. Rijd met gemak en plezier, ongeacht de verkeerssituatie.

Opfris rijles eigen auto Waddinxveen

Ontvang rijlessen in je eigen vertrouwde auto, begeleid door een CBR-gecertificeerde rij-coach. Met deskundige begeleiding zul je snel weer met vertrouwen achter het stuur zitten. Laat rijangst achter je en plan nu een intakeles in om de eerste stap te zetten naar een comfortabele rijervaring.

Let op: Voor de opfrisrijles is het noodzakelijk dat jouw auto minimaal is verzekerd met een WA + inzittendenverzekering. Bij betaald parkeren dien je zelf verantwoordelijk te zijn voor een geldig parkeerkaartje of een bezoekerspas voor de lesauto. Mocht je hier vragen over hebben, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen via 0653344126.

Onze opfris- en rijangstcursus wordt volledig afgestemd op jouw behoeften. Jij bepaalt zelf het tempo en de specifieke onderdelen die je het liefst wilt oefenen, zoals:

  • Kruispunten en rotondes
  • Uitleg interieur en exterieur voertuig
  • Uitleg moderne hulpsystemen (ADAS)
  • Rijden met navigatie
  • Alle parkeeroefeningen
  • Rijden bij schemer/avond
  • In- en uitvoegen op de autosnelweg
  • Wat te doen bij een pechgeval of aanrijding?
  • Omgaan met trambanen

Kosten

De opfriscursus kost €120,- en omvat:

✅ Rijangst coaching

✅ Tijdens de les de gelegenheid om al u vragen te stellen.

✅ Theoretische ondersteuning.

✅ Opfris rijles 90 minuten.

✅ Thuis ophalen en afzetten

Gemiddeld genomen heb je tussen de 1 en 3 lessen nodig. Na elke les ontvang je een pakkende feedback over je leerresultaten. Samen met jou plannen we eventueel een vervolgles in. Je zit dus nergens aan vast. Ben je klaar om je rijangst te overwinnen? Meld je dan nu aan voor een intakeles.

rijschool