06 533 44 126

Onze lesmethode

image4

Welkom bij Rijschool Intense! Door je online aan te melden zet je je eerste stap richting je rijbewijs. Na je aanmelding nemen wij altijd binnen 24 uur contact met je op. Zodat we de gratis en vrijblijvende proefles met jou kunnen inplannen, wanneer jou dat het beste uitkomt.

Proefles

Op de dag van de proefles komt de instructeur je persoonlijk ophalen, en uiteraard weer thuis afzetten.
Alle begin handelingen worden op een duidelijke manier uitgelegd aan de leerling. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het op een correcte manier in- uitstappen, de juiste zithouding, afstellen van de spiegels, stuur methodes, gas geven, remmingen en het koppelen/ontkoppelen. De proefles duurt ongeveer 60 minuten inclusief uitleg en eindgesprek.

Persoonlijk lesadvies

Na de proefles kan de instructeur een schatting maken van de hoeveelheid benodigde lesuren. En dit eventueel combineren met een voor de kandidaat voordelig lespakket.

Werkwijze

Rijschool Intense verzorgt de rijlessen conform de rijprocedure B. Hierin staat het meest wenselijke gedrag omschreven. De rijprocedure is vastgestemd met; het CBR, het OTCRij (opleidings en trainings centrum Rijden van het Ministerie van Defensie Oirschot, de Politie academie Apeldoorn, de BOVAG, de FAM (federatie autorijschool management en de VRB (vereniging rijschool belang)

Ben je enthousiast en wil je niet langer wachten? Meld je dan nu meteen aan via de button, voor een gratis en vrijblijvende proefles. aanmelden