06 533 44 126

Onze lesmethode

image4Welkom bij Rijschool Alphen

Bij ons ben je aan het juiste adres als je je rijbewijs wilt halen, ongeacht je leeftijd of ervaring. We bieden een gratis en vrijblijvende proefles aan, zodat je kunt kennismaken met onze rijschool.

Aanmelden en Proefles

Het aanmelden bij Rijschool Alphen is eenvoudig en snel via onze website. Binnen 24 uur na je aanmelding nemen wij contact met je op om de gratis proefles in te plannen, op een moment dat jou uitkomt. Tijdens deze proefles maak je kennis met de auto, de instructeur, en onze lesmethoden.

Persoonlijk Lesadvies

De proefles duurt ongeveer 30 minuten, inclusief uitleg en een eindgesprek. Na afloop kan de instructeur een inschatting maken van het benodigde aantal lesuren en krijg je een persoonlijk lesadvies. We bieden diverse lespakketten aan die we kunnen afstemmen op jouw behoeften, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Onze Werkwijze

Bij Rijschool Alphen volgen we de rijprocedure B, ontwikkeld in samenwerking met het CBR en andere autoriteiten. Hierdoor leer je op een veilige en verantwoorde manier autorijden.

Onze Instructeurs

Onze instructeurs zijn ervaren en gediplomeerd. Ze beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om jou effectief te begeleiden. Ze zijn betrokken en flexibel, zodat jij je comfortabel voelt tijdens de lessen.

Meld je Nu Aan!

Ben je enthousiast geworden over Rijschool Alphen en wil je je rijbewijs halen? Aarzel dan niet en meld je nu aan voor een gratis proefles. Hier krijg je een persoonlijk lesadvies op maat. Klik op de aanmeldknop op onze website en we nemen contact met je op.

Flexibel Lesrooster

We begrijpen dat je een druk leven hebt, daarom bieden we flexibele lesroosters aan. We zijn ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend, zodat je op je eigen tempo je rijbewijs kunt halen.

Hoog Slagingspercentage

Dankzij onze ervaren instructeurs en effectieve lesmethoden hebben we een hoog slagingspercentage. We zorgen ervoor dat je de benodigde rijvaardigheden beheerst om veilig en zelfstandig de weg op te kunnen. We zijn trots op onze geslaagde leerlingen en streven altijd naar het beste resultaat.