06 533 44 126

Onze lesmethode

image4

Welkom bij Rijschool Intense! Wij zijn dé rijschool voor iedereen die graag zijn of haar rijbewijs wil halen. Of je nu net 18 bent geworden of al wat ouder en meer ervaren bent, bij ons ben je aan het juiste adres. Door je online aan te melden zet je meteen de eerste stap richting je rijbewijs. En het mooie is: onze proefles is gratis en vrijblijvend!

Aanmelden en proefles

Het aanmelden bij Rijschool Intense gaat gemakkelijk en snel via onze website. Binnen 24 uur na je aanmelding nemen wij contact met je op om de gratis en vrijblijvende proefles met jou in te plannen, op een moment dat het jou uitkomt. Op de dag van de proefles komt de instructeur je persoonlijk ophalen en weer thuis afzetten. Tijdens deze proefles maak je kennis met de auto, de instructeur en natuurlijk de manier waarop wij lesgeven.

Persoonlijk lesadvies

De proefles duurt ongeveer 60 minuten inclusief uitleg en eindgesprek. Na afloop van de proefles kan de instructeur een schatting maken van het aantal benodigde lesuren en je een persoonlijk lesadvies geven. We bieden verschillende lespakketten aan die we op jouw wensen en behoeften kunnen afstemmen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Onze werkwijze

Bij Rijschool Intense werken we volgens de rijprocedure B. Deze rijprocedure is vastgesteld in samenwerking met het CBR, het OTCRij (opleidings- en trainingscentrum Rijden van het Ministerie van Defensie Oirschot), de Politieacademie Apeldoorn, de BOVAG, de FAM (federatie autorijschool management) en de VRB (vereniging rijschool belang). In de rijprocedure B staat het meest wenselijke gedrag omschreven en hiermee zorgen wij ervoor dat jij op een veilige en verantwoorde manier leert autorijden.

Onze instructeurs

Bij Rijschool Intense werken alleen ervaren en gediplomeerde instructeurs. Zij hebben de nodige kennis en vaardigheden om jou op een prettige en effectieve manier les te geven. Onze instructeurs zijn betrokken en flexibel en zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt tijdens het rijden. We vinden het belangrijk dat jij zelfverzekerd achter het stuur zit en met plezier de weg op gaat.

Meld je nu aan!

Ben jij enthousiast geworden over Rijschool Intense en wil je graag je rijbewijs halen? Aarzel dan niet en meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvende proefles. Tijdens deze proefles ontdek je wat wij te bieden hebben en krijg je een persoonlijk lesadvies op maat. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je vol vertrouwen beginnen aan jouw rijopleiding. Klik op de aanmeldknop op onze website en we nemen contact met je op.

Onze instructeurs zijn ervaren en geduldig, en begeleiden jou persoonlijk tijdens de rijlessen. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt achter het stuur en daarom stemmen wij de lessen af op jouw niveau en behoeften. Of je nu nog nooit in een auto hebt gezeten, of al wat ervaring hebt maar nog wat extra begeleiding nodig hebt, bij Rijschool Intense ben je aan het juiste adres.

Flexibel lesrooster

Wij begrijpen dat jij een druk leven hebt, daarom bieden wij flexibele lesroosters aan. Wij zijn ook in de avonduren en in het weekend beschikbaar, zodat jij op jouw eigen tempo je rijbewijs kunt halen. Bij Rijschool Intense hoef jij je geen zorgen te maken dat je geen tijd hebt voor je rijlessen.

Hoog slagingspercentage

Onze instructeurs zijn zeer ervaren en goed opgeleid, waardoor ons slagingspercentage hoog ligt. Wij zorgen ervoor dat jij de rijvaardigheden beheerst die nodig zijn om veilig en zelfstandig de weg op te gaan. Wij zijn trots op onze geslaagde leerlingen en streven er altijd naar om het beste uit jou te halen.