06 533 44 126

Opfris rijles in eigen auto

Je bent in het bezit van een rijbewijs maar je hebt al jarenlang niet meer gereden? Niet getreurd, je bent absoluut niet de enige! Volgens psychologiemagazine lopen er in Nederland 1 miljoen mensen rond met rijangst. En hiervan laat de helft de auto ook daadwerkelijk staan. De instructeurs van Rijschool Alphen zijn hiervoor speciaal opgeleid. Al onze instructeurs zijn CBR faalangst gecertificeerd. Door onze speciale trainingen en jarenlange ervaring kunnen wij u op professionele wijze begeleiden. Hierdoor krijgt u uw zelfvertrouwen weer terug en worden de rijangsten verleden tijd. Meld je vandaag nog aan voor een opfris rijles.

Opfriscursus autorijden aan huis

Of het nou fileparkeren is in de drukke binnenstad van Amsterdam of je snelwegangst overwinnen op de A4. Bij rijschool Alphen leer je het allemaal. Bij onze opfriscoach ben je in uitstekende handen. Een onderdeel waar veel naar gevraagd is, is bijvoorbeeld achteruit een helling oprijden, of het invoegen op de autosnelweg.  Na de opfriscursus vergroot je je verkeersinzicht aanzienlijk. Mocht je nog vragen hebben? neem dan contact met ons op.

Rijles in eigen auto

Een opfris rijles in uw eigen vertrouwde auto behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. We adviseren om de eerste les in onze lesauto te volgen. Hierna kun je ervoor kiezen om de vervolglessen in je eigen auto te nemen. Voorwaarde is wel dat je minimaal een WA + inzittende verzekering hebt afgesloten voor jouw auto. Is er in jouw straat sprake van betaald parkeren? Zorg er in dat geval voor dat je een parkeervignet klaar heb liggen voor onze lesauto. Een parkeerkaartje voor 90 minuten is ook prima. Voor meer informatie hierover kunt je ons bellen op 06 53344126

Rijangst overwinnen

Start nu met je rijangst training! Door informatie in te winnen over rijangst heb je al de eerste grote stap gezet. Door onze rijangst begeleiding zit je zo op het gewenste niveau. U heeft inmiddels al rij-ervaring en daar borduren wij op voort, het is dus niet zo dat je opnieuw moet leren autorijden.

Ik durf niet meer op de snelweg te rijden

Een veel gehoorde klacht is angst om op de snelweg te rijden. Onze opfriscoach kan je helpen je snelwegangst te overwinnen. De knelpunten worden stapsgewijs getackeld door een combinatie van theoretische en praktische ondersteuning. Op professionele wijze laten we je zelfvertrouwen groeien en cross je binnen de kortste keren alleen de snelweg op.

De opfris/rijangst cursus wordt speciaal op jouw afgestemd. De technische handelingen waar je in ieder geval uit kan kiezen;

  • Bijzondere verrichtingen
  • File parkeren
  • In een rechte lijn achteruit rijden
  • Bocht achteruit
  • Voor en achteruit in een parkeervak rijden
  • Rijden op autosnelwegen
  • In en uitvoegen
  • Omgaan met rijhulpsystemen (ADAS)
  • Omgaan met trambanen

Staat je antwoord hier boven niet bij of heb je een specifieke vraag. Wij staan je graag te woord. We zijn telefonisch bereikbaar op 0653344126.

De opfriscursus kost €120,- Daarvoor krijg je;

✅ Een telefonische intake inclusief probleemanalyse.

✅ Een plan van aanpak.

✅ Tijdens de les de gelegenheid om al u vragen te stellen.

✅ Theoretische ondersteuning.

✅ Opfris rijles 90 minuten.

✅ Thuis opgehaald en afgezet worden.

 

Gemiddeld gezien heb je tussen de 1 en 3 lessen nodig. Na iedere les je een pakkende feedback van je leerresultaten. In overleg met jou wordt er een eventuele vervolg les ingepland. Er zijn geen verplichtingen. Je zit dus nergens aan vast!

Ben je klaar met je rijangst? Meld je dan nu aan voor een intake les. Dit ook telefonisch via 0653344126