06 533 44 126

Opfris rijles Amsterdam

Opfris rijles/rijangst cursus

U bent in het bezit van een rijbewijs maar u heeft al een geruime tijd niet gereden? Of door een andere reden durft u niet meer achter het stuur te zitten. In dat geval is een opfris rijles voor u een goede uitkomst. De instructeurs van Rijschool Intense in Amsterdam zijn hiervoor speciaal opgeleid. Al onze instructeurs zijn CBR faalangst gecertificeerd. Door onze speciale trainingen en jarenlange ervaring kunnen wij u op professionele wijze begeleiden. Hierdoor krijgt u uw zelfvertrouwen weer terug en worden de rijangsten verleden tijd. Start nu met een cursus parkeren opfrissen in Amsterdam. Volgens psychologiemagazine lopen er in Nederland 1 miljoen mensen rond met rijangst. En hiervan laat de helft de auto ook daadwerkelijk staan.

Opfriscursus autorijden Amsterdam

Of u nou een cursus inparkeren wilt in Amsterdam. Of u wilt uw snelwegangst overwinnen op de ring A10. Bij onze opfriscoach bent u in goede handen. Een onderdeel waar veel naar gevraagd is, is bijvoorbeeld achteruit een helling oprijden, of het invoegen op de autosnelweg.  Na een opfriscursus autorijden bij Rijschool Intense vergroot u uw verkeersinzicht aanzienlijk. Zo wordt autorijden een genot en geen kwelling. Opfris rijles in een automaat geschakelde auto ook mogelijk. Neem contact met ons op voor meer vragen hierover.

Rijles in eigen auto Amsterdam

Een opfris rijles in uw eigen vertrouwde auto behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. U kunt het bijvoorbeeld ook combineren. Beginnen in een lesauto en de laatste les(sen) in uw eigen auto. Wij zijn daar flexibel in. Voor meer informatie hierover kunt uw ons bellen op 06 53344126

Rijangst overwinnen Amsterdam

Start nu met uw rijangst training! Of het nou een cursus inparkeren in Amsterdam, of snelwegangst de reden is waardoor u de auto laat staan. De eerste grote stap heeft u nu in ieder geval gezet. Door onze rijangst begeleiding zit u zo op het gewenste niveau. U heeft inmiddels al rij-ervaring en daar borduren wij op voort, het is dus niet zo dat u opnieuw moet rijlessen.

De opfris/rijangst cursus wordt speciaal op u afgestemd. Dat wil zeggen dat u zelf het tempo bepaalt op onderdelen welke u het meest wilt oefenen. Waar u in ieder geval op kunt oefenen is bijvoorbeeld:

  • Bijzondere verrichtingen
  • File parkeren
  • In een rechte lijn achteruit rijden
  • Bocht achteruit
  • Voor en achteruit in een parkeervak rijden
  • Rijden op autosnelwegen
  • In en uitvoegen
  • Rijden van kruispunten en rotondes
  • Omgaan met trambanen

Staat u antwoord hier boven niet bij of heeft u een specifieke vraag. Wij staan u graag te woord. We zijn telefonisch bereikbaar op 0653344126.

De opfriscursus kost €150,- Daarvoor krijgt u;

✅ Een telefonische intake inclusief probleemanalyse,

✅ Een plan van aanpak.

✅ Tijdens de les de gelegenheid om al u vragen te stellen.

✅ Theoretische ondersteuning.

✅ Opfris rijles 90 minuten.

✅ Thuis opgehaald en afgezet worden.

 

Gemiddeld gezien heeft u tussen de 3 en 8 lessen nodig. Na iedere les krijgt u een pakkende feedback van uw leerresultaten. In overleg met u wordt er een eventuele vervolg les ingepland. Er zijn geen verplichtingen, u zit dus nergens aan vast.

Bent u klaar met u rijangst? Meldt u dan nu aan voor een intake les.

Meld u zich direct online aan via de  button aanmelden of telefonisch via 06 53344126

rijschool