06 533 44 126

Rijles automaat Alphen aan den Rijn

Wilt u genieten van het gemak van een automaat? Start dan nu de automaat rijlessen bij rijschool Intense. Een automaat geschakelde auto heeft als voordeel dat het koppelen en schakelen volledig geautomatiseerd gaat. Zo kunt u zich meer concentreren op andere handelingen zoals sturen, gas geven en remmen.

CBR examen automaat

Het examen gebeurt dan uiteraard ook met dezelfde auto als waarin u rijlessen afneemt. Na het slagen voor u rij-examen krijgt u een rijbewijs categorie B met een automaat code. enige beperking hieraan is dat u alleen in een auto met automatische versnellingsbak mag rijden. Wilt u alsnog schakelen dan dient u opnieuw examen te doen in een schakel auto.

Inhoud automaat rijles

De tijd dat de leerling niet aan het schakelen en koppelen is kan weer nuttig besteedt worden bij andere complexe verkeerssituaties. Denk hierbij aan kruispunten en invoegen op de autosnelweg. Heb je bijvoorbeeld concentratieproblemen dan is een automaat geschakelde auto zeker een uitkomst. De meeste bestuurders die overstappen van schakel naar automaat willen niet meer terug. Het is net dat extra beetje vrijheid tijdens het rijden wat de automobilisten over de streep trekt.

NB. De automaat rijles is momenteel niet beschikbaar! Excuses voor het ongemak.

 

rijschool