06 533 44 126

Rijangst rijles

U bent in het bezit van een rijbewijs maar door rijangst heeft al een geruime tijd niet gereden? Of door een andere reden durft u niet meer achter het stuur te zitten. U bent absoluut niet de enige. Volgens psychologie magazine hebben er in Nederland 1 miljoen mensen last van rijangst. De moeilijkste stap heeft u nu al gezet. Met onze de  opfriscursus autorijden worden uw rijangsten binnen de kortste keren verleden tijd.De instructeurs van Rijschool Intense in  zijn hiervoor speciaal opgeleid. Onze instructeurs zijn CBR rijangst gecertificeerd. Door onze spéciale trainingen en jarenlange ervaring kunnen wij u op professionele wijze begeleiden. Hierdoor krijgt u uw vertrouwen weer terug.

Heeft u moeite met technische handelingen? bijvoorbeeld het in file achteruit inparkeren, of het invoegen op de autosnelweg?  Na een opfris cursus bij Rijschool Intense vergroot u uw verkeersinzicht. Zo kunt u weer veilig gaan genieten van het autorijden. Opfrisles in een automaat geschakelde auto ook mogelijk.

Opfris rijles

 

De opfris/rijangst cursus wordt speciaal op u afgestemd. Dat wil zeggen dat u zelf het tempo bepaalt op onderdelen welke u het meest wilt oefenen. Bijvoorbeeld:

  • Bijzondere verrichtingen
  • File parkeren
  • In een rechte lijn achteruit rijden
  • Bocht achteruit
  • Voor en achteruit in een parkeervak rijden
  • Rijden op autosnelwegen
  • In en uitvoegen
  • Rijden van kruispunten en rotondes

De opfriscursus kost €100,- Daarvoor krijgt u;

✅ Een telefonische intake inclusief probleemanalyse,

✅ Een plan van aanpak.

✅ Tijdens de les de gelegenheid om al u vragen te stellen.

✅ Theoretische ondersteuning.

✅ Opfris rijles 90 minuten.

✅ Thuis opgehaald en afgezet worden.

 

Gemiddeld gezien heeft u tussen de 2 en 8 lessen nodig. Na iedere les krijgt u een pakkende feedback van uw leerresultaten. In overleg met u wordt er een eventuele vervolg les ingepland. Er zijn geen verplichtingen, u zit dus nergens aan vast.

Bent u klaar met u rijangst? Meldt u dan nu aan voor een intake les.

Meld u zich direct online aan via de  button aanmelden of telefonisch via 06 53344126

rijschool