06 533 44 126

Opfris rijles Noordwijk

Opfris rijles/rijangst cursus

U bent in het bezit van een rijbewijs maar u heeft al een geruime tijd niet gereden? Of door een andere reden durft u niet meer achter het stuur te zitten. In dat geval is een opfris rijles voor u een goede uitkomst. Mocht het enige geruststelling geven. U bent niet de enige! Volgens een psychologiemagazine lopen er tussen de 800.000 en 1.000 000 mensen rond met rijangst. En minstens de helft hiervan vermijdt de auto helemaal. De instructeurs van Rijschool Intense in Noordwijk zijn hiervoor speciaal opgeleid. Al onze instructeurs zijn CBR faalangst gecertificeerd. Door onze speciale trainingen en jarenlange ervaring kunnen wij u op professionele wijze begeleiden. Hierdoor krijgt u uw vertrouwen weer terug en worden de rijangsten verleden tijd. Meld je nu aan voor een opfrisles en overwin je rijangst.

Opfriscursus autorijden Noordwijk

Heeft u moeite met technische handelingen? bijvoorbeeld het in file achteruit inparkeren, of het invoegen op de autosnelweg?  Na een opfris cursus bij Rijschool Intense vergroot u uw verkeersinzicht. Zo kunt u weer veilig gaan genieten van het autorijden. Opfrisles in een automaat geschakelde auto ook mogelijk. Een opfris rijles vanuit Katwijk starten behoort ook tot de mogelijkheden.

Opfris rijles eigen auto

Een opfris rijles in uw eigen auto behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt het bijvoorbeeld ook combineren. Beginnen in een lesauto en de laatste les(sen) in uw eigen auto. Wij zijn daar flexibel in. Voor meer informatie hierover kunt uw ons bellen op 06 53344126.

Bij rijschool Intense denken we graag met onze klanten mee. Zo zijn wij flexibel inzetbaar en prestatie gericht. U kunt vanuit verschillende steden in de buurt starten. En het autorijden bijspijkeren op verschillende onderdelen, Zowel praktisch als inzichtelijk. Of het nou een cursus inparkeren is in Amsterdam. Of u snelwegangst overwinnen op de A44 bij Leiden. Het is bij ons allemaal mogelijk.

De opfriscursus kost €100,- Daarvoor krijgt u;

✅ Een telefonische intake inclusief probleemanalyse,

✅ Een plan van aanpak.

✅ Tijdens de les de gelegenheid om al u vragen te stellen.

✅ Theoretische ondersteuning.

✅ Opfris rijles 90 minuten.

✅ Thuis opgehaald en afgezet worden.

 

Gemiddeld gezien heeft u tussen de 2 en 8 lessen nodig. Na iedere les krijgt u een pakkende feedback van uw leerresultaten. In overleg met u wordt er een eventuele vervolg les ingepland. Er zijn geen verplichtingen, u zit dus nergens aan vast.

Bent u klaar met u rijangst? Meldt u dan nu aan voor een intake les.

Meld u zich direct online aan via de  button aanmelden of telefonisch via 06 53344126

rijschool