06 533 44 126

Opfris Rijles Leiden

U wilt een opfris rijles bij beste rijcoach van Leiden en omgeving! Meld je met de button op deze pagina direct aan voor een opfriscursus autorijden. Rijschool Intense biedt één op één begeleiding. De opfris rijlessen worden persoonlijk afgestemd op de leerling. Van te voren word in overleg besproken op welke onderdelen er moet worden geoefend, en hoeveel lessen er nodig zijn. Transparantie en kwaliteit vanaf het begin tot de laatste les!

De opfris/rijangst cursus wordt speciaal op u afgestemd. Dat wil zeggen dat u zelf het tempo bepaalt op onderdelen welke u het meest wilt oefenen. Bijvoorbeeld;

  • Bijzondere verrichtingen
  • File parkeren
  • In een rechte lijn achteruit rijden
  • Bocht achteruit
  • Voor en achteruit in een parkeervak rijden
  • Rijden op autosnelwegen
  • In en uitvoegen
  • Rijden van kruispunten en rotondes
  • Omgaan met trambanen

De opfriscursus kost €100,- Daarvoor krijgt u;

✅ Een telefonische intake inclusief probleemanalyse,

✅ Een plan van aanpak.

✅ Tijdens de les de gelegenheid om al u vragen te stellen.

✅ Theoretische ondersteuning.

✅ Opfris rijles 1,5 uur.

✅ Thuis opgehaald en afgezet worden.

 

Gemiddeld gezien heeft u tussen de 3 en 10 lessen nodig. Na iedere les krijgt u een pakkende feedback van uw leerresultaten. In overleg met u wordt er een eventuele vervolg les ingepland. Er zijn geen verplichtingen, u zit dus nergens aan vast.

Bent u klaar met u rijangst? Meldt u dan nu aan voor een intake les.

Meld u zich direct online aan via de  button aanmelden of telefonisch via 06 53344126

 

Rijles in eigen auto Leiden

U wilt u rijvaardigheid naar een hoger niveau tillen, maar wilt dit liever niet in een lesauto. Dan hebben wij een goede oplossing. U krijgt een rijcoach mee in uw eigen auto. Of het nou een cursus inparkeren is of snelwegangst. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn. Door onze rijangst cursus zit u binnen enkele lessen weer vol zelfvertrouwen achter het stuur. Ook kunnen wij u instructie geven over de rijhulpsystemen waar u eigen auto over beschikt. Denk hierbij aan Adaptive cruise control of Park pilot. Wacht niet langer en meldt u nu aan voor een opfris rijles in uw eigen auto.

Rijbewijs halen Leiden

Wanneer je nog geen rijbewijs hebt, dan krijg je bij ons een gratis proefles. Je kan je via onze website direct aanmelden voor een vrijblijvende gratis rijles. Bij rijschool Intense werken we alleen met vaste instructeurs. En uiteraard wordt er niet gerookt in de auto.

Rijtest CBR Leiden

U heeft van het CBR een uitnodiging gekregen voor een rijtest? Dan dient u een lesauto te huren op de dag van de rijtest. Wij hebben de specialisatie om u hierin uitstekend te begeleiden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de rijtest. Of bel ons op 0653344126.

Werkwijze rijlessen Leiden

Na je eerste rijles krijg je een persoonlijke lesadvies, welk pakket past het beste bij je past.  En hoeveel lessen heb je nodig om succesvol je rij-examen te halen? Daarna kan je zelf kiezen of je bij ons je rijlessen in Leiden wilt voortzetten. Wij gaan stapsgewijs te werk met onze leerlingen, met onze instructievorderingenkaart weet de leerling altijd precies zijn sterke en verbeter punten, zo wordt iedere les effectief benut. kijk hier voor meer informatie over onze lesmethode.

Specialisme in rijangst bij Rijles Leiden

Tijdens het autorijden ervaart u angst, bijvoorbeeld in een drukke situatie? Mogelijk heeft u last van rijangst. Onze instructeurs zijn hierin gespecialiseerd, door onze speciale rijangst lessen stapt u binnen de kortste keren weer vol vertrouwen achter het stuur. We helpen u uw verkeersinzicht te vergroten waardoor u met een andere blik naar drukke situaties kijkt. Angst voor het autorijden is dan verleden tijd. Wij beschikken over alle kennis wat betreft de rijangstbegeleiding. Wij zijn ook gespecialiseerde rijschool voor mensen met ADHD of autisme, neem contact met ons op voor meer informatie.

Opfris rijles Leiden

De opfris rijlessen zijn bedoeld voor mensen die al een rijbewijs in hun bezit hebben, maar bepaalde vaardigheden niet goed onder de knie hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan file parkeren in een drukke straat of invoegen op de autosnelweg. Het kan ook zo zijn dat u al een lange tijd niet meer gereden heeft en niet alleen de weg op durft. Tijdens de opfrisrijles zit er een ervaren instructeur naast u, dit geeft een gerust gevoel. Hierbij krijgt u alle ruimte om te oefenen, na de opfris rijles krijgt u een passende feedback mee. Zodat u weer kan gaan genieten van het autorijden. Uit ervaring is gebleken dat cursisten na een opfriscursus autorijden, weer vol zelfvertrouwen achter het stuur stappen. Meer informatie over de werkwijze en tarieven vind u hier.

 

 

rijschool