06 533 44 126

Welkom bij Opfris Rijles Leiden

De leukste en beste verkeersschool van Leiden en omgeving! Meld je met de button op deze pagina direct aan voor een opfriscursus autorijden. Rijschool Intense biedt een op een begeleiding. De opfris rijlessen worden persoonlijk afgestemd op de leerling. Van te voren word in overleg besproken op welke onderdelen er moet worden geoefend, en hoeveel lessen er nodig zijn. Transparantie en kwaliteit vanaf het begin tot de laatste les!

Rijscholen vergelijken Leiden

Ga je rijscholen vergelijken, dan kom je gauw uit bij Rijschool Intense. De beste rijschool in Leiden en omgeving! Onze rijschool beschikt over een unieke lesmethode, zo ben jij er altijd van op de hoogte van wat er van je verwacht wordt en van wat je te wachten staat!

Gratis proefrijles Leiden

Je kan je via onze website direct aanmelden voor een vrijblijvende gratis rijles, geheel gratis! Door op de button te klikken op deze pagina en je aan te melden, kan je deze week nog onze rij-instructeur leren kennen, de rij-instructeur die je ontmoet tijdens de proefles zal tot het einde jouw rij-instructeur blijven!

Rijtest CBR Leiden

U heeft een uitnodiging gekregen voor een rijtest? Dan dient u een lesauto te huren op de dag van de rijtest. Wij hebben de specialisatie om u hierin uitstekend te begeleiden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de rijtest.

Werkwijze rijlessen Leiden

Na je eerste rijles krijg je een persoonlijke lesadvies, welk pakket past het beste bij je past.  En hoeveel lessen heb je nodig om succesvol je eindexamen te halen? Daarna kan je zelf kiezen of je bij ons je rijlessen in Leiden wilt voortzetten. Wij gaan stapsgewijs te werk met onze leerlingen, met onze instructievorderingenkaart weet de leerling altijd precies zijn sterke en verbeter punten, zo wordt iedere les effectief benut. kijk hier voor meer informatie over onze lesmethode.

Specialisme in rijangst bij Rijles Leiden

Tijdens het autorijden ervaart u angst, bijvoorbeeld in een drukke situatie? Mogelijk heeft u last van rijangst. Onze instructeurs zijn hierin gespecialiseerd, door onze speciale rijangst lessen stapt u binnen de kortste keren weer vol vertrouwen achter het stuur. We helpen u uw verkeersinzicht te vergroten waardoor u met een andere blik naar drukke situaties kijkt. Angst voor het autorijden is dan verleden tijd. Meer informatie over rijangst training vind u hier. Wij zijn ook gespecialiseerde rijschool voor mensen met adhd of autisme, neem contact met ons op voor meer informatie.

Opfris rijles Leiden

De opfris rijlessen zijn bedoeld voor mensen die al een rijbewijs in hun bezit hebben, maar bepaalde vaardigheden niet goed onder de knie hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan file parkeren in een drukke straat of invoegen op de autosnelweg. Het kan ook zo zijn dat u al een lange tijd niet meer gereden heeft en niet alleen de weg op durft. Tijdens de opfrisrijles zit er een ervaren instructeur naast u, dit geeft een gerust gevoel. Hierbij krijgt u alle ruimte om te oefenen, na de opfris rijles krijgt u een passende feedback mee. Zodat u weer kan gaan genieten van het autorijden. Uit ervaring is gebleken dat cursisten na een opfriscursus autorijden, weer vol zelfvertrouwen achter het stuur stappen.

Spoedcursus rijbewijs Leiden

We hebben aantrekkelijke All-in pakketprijzen, hierbij koop je van te voren goedkope rijlessen in. Zodat je direct weet waar je aan toe bent. Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles en ga met rijschool Intense als een speer richting je rijbewijs.

 

rijschool