06 533 44 126

Opfris Rijles Leiden

Ben je op zoek naar een opfris rijles in Leiden en omgeving? Zoek niet verder en meld je direct aan bij Rijschool Intense! Onze ervaren rijcoach biedt persoonlijke begeleiding en stemt de opfris rijlessen af op jouw individuele behoeften. Samen bespreken we welke onderdelen jij wilt oefenen en hoeveel lessen jij nodig hebt. Bij Rijschool Intense staan transparantie en kwaliteit hoog in het vaandel, van de eerste tot de laatste les.

De opfriscursus/rijangstcursus wordt speciaal op jou afgestemd. Dit betekent dat jij zelf het tempo bepaalt voor de onderdelen die jij het meest wilt oefenen. Bijvoorbeeld:

  • Bijzondere verrichtingen
  • File parkeren
  • In een rechte lijn achteruit rijden
  • Bocht achteruit
  • Voor en achteruit in een parkeervak rijden
  • Rijden op autosnelwegen
  • In en uitvoegen
  • Rijden van kruispunten en rotondes
  • Omgaan met trambanen

De opfriscursus kost €100,- Daarvoor krijg je;

✅ Een telefonische intake inclusief probleemanalyse,

✅ Een plan van aanpak.

✅ Tijdens de les de gelegenheid om al u vragen te stellen.

✅ Theoretische ondersteuning.

✅ Opfris rijles 1,5 uur.

✅ Thuis opgehaald en afgezet worden.

 

Gemiddeld heeft men tussen de 3 en 10 lessen nodig. Na iedere les krijg je gedegen feedback over jouw leerresultaten. Samen met jou wordt besproken of er een vervolgles nodig is en zo ja, wanneer deze wordt ingepland. Je zit nergens aan vast en er zijn geen verplichtingen.

Ben je klaar met je rijangst? Meld je dan nu aan voor een intake les.

Meld je direct online aan via het aanmeldformulier of telefonisch via 06 53344126

 

Rijles in eigen auto Leiden

Wil jij jouw rijvaardigheid naar een hoger niveau tillen, maar zie je op tegen het rijden in een lesauto? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Je krijgt namelijk een rijcoach mee in jouw eigen auto. Of je nu hulp wilt bij het inparkeren of last hebt van snelwegangst, wij kunnen jou uitstekend van dienst zijn. Met onze rijangst cursus zit jij binnen enkele lessen weer vol zelfvertrouwen achter het stuur. Ook kunnen wij jou instructies geven over de rijhulpsystemen waar jouw eigen auto over beschikt, zoals Adaptive Cruise Control of Park Pilot. Wacht niet langer en meld je nu aan voor een opfris rijles in jouw eigen auto!

Rijbewijs halen Leiden

Indien je nog geen rijbewijs hebt, bieden wij een gratis proefles aan. Via onze website kan je je direct aanmelden voor een vrijblijvende eerste rijles. Bij Rijschool Intense werken wij uitsluitend met vaste instructeurs en wordt er niet gerookt in de auto.

Rijtest CBR Leiden

U heeft van het CBR een uitnodiging gekregen voor een rijtest? Dan dient u een lesauto te huren op de dag van de rijtest. Wij hebben de specialisatie om u hierin uitstekend te begeleiden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de rijtest. Of bel ons op 0653344126.

Werkwijze rijlessen Leiden

Na de eerste rijles krijg je van ons een persoonlijk lesadvies, waarin we aangeven welk lespakket het beste bij jou past en hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om succesvol je rij-examen te kunnen afleggen. Vervolgens ben jij vrij om te beslissen of je bij ons wilt blijven lessen in Leiden. Bij Rijschool Intense werken we stapsgewijs met onze leerlingen en maken we gebruik van een instructievorderingenkaart, waardoor je altijd precies weet wat je sterke en verbeterpunten zijn en we iedere les effectief kunnen benutten. Voor meer informatie over onze lesmethode kan je hier terecht.

Specialisme in rijangst bij Rijles Leiden

Heb jij angst tijdens het autorijden, bijvoorbeeld in een drukke situatie? Mogelijk heb je last van rijangst. Onze instructeurs zijn hierin gespecialiseerd. Door onze speciale rijangst lessen stap jij binnen de kortste keren weer vol vertrouwen achter het stuur. We helpen jouw verkeersinzicht te vergroten waardoor je met een andere blik naar drukke situaties kijkt. Angst voor het autorijden is dan verleden tijd. Wij beschikken over alle kennis wat betreft de rijangstbegeleiding. Ook zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met ADHD of autisme. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Opfris rijles Leiden

Als je al een rijbewijs hebt, maar bepaalde vaardigheden nog niet goed onder de knie hebt, dan zijn onze opfris rijlessen iets voor jou. Misschien vind je fileparkeren in een drukke straat lastig, of het invoegen op de autosnelweg. Of misschien heb je al een tijd niet gereden en durf je niet meer alleen de weg op. Tijdens de opfrisrijles zit er een ervaren instructeur naast je, waardoor je je op je gemak voelt. Je krijgt alle ruimte om te oefenen en na de les krijg je passende feedback, zodat je weer kan gaan genieten van het autorijden. Uit ervaring is gebleken dat cursisten na een opfriscursus vol zelfvertrouwen achter het stuur stappen. Meld je nu aan voor een intake les.

rijschool