06 533 44 126

Welkom bij Opfris rijles Leiderdorp

Opfris rijles bij Rijschool Leiderdorp

U heeft wel u rijbewijs maar heeft geruime tijd niet gereden. Of u bent onzeker over u rijvaardigheid en heeft daardoor een rijangst gecreëerd voor het autorijden? Dan bent u bij rijschool Intense aan het juiste adres. Wij kunnen uw rijangst oplossen. Met onze professionele rijangstbegeleiding zit u binnen de kortste weer ontspannen achter het stuur. Door onze opfriscursus autorijden krijgt u snel weer u zelfvertrouwen terug.  Meldt u nu aan. Heeft u een specifieke vraag? neemt u dan telefonisch contact met ons op. 0653344126

Opfris rijles eigen auto Leiderdorp

U wilt een wel een opfris rijles maar liever niet in een lesauto. Dan hebben wij de oplossing. U krijgt een rijcoach mee in uw eigen vertrouwde auto. U mag zelf aangeven op welke onderdelen u wilt oefenen. Na de rijles krijgt u de feedback van uw leerresultaten mee. U mag zelf aangeven of u een vervolg les wilt. Snelwegangst of wilt u gewoon een cursus inparkeren? Het kan bij ons allemaal.

De opfriscursus kost €100,- Daarvoor krijgt u;

✅ Een telefonische intake inclusief probleemanalyse,

✅ Een plan van aanpak.

✅ Tijdens de les de gelegenheid om al u vragen te stellen.

✅ Theoretische ondersteuning.

✅ Opfris rijles 1,5 uur.

✅ Thuis opgehaald en afgezet worden.

Gemiddeld gezien heeft u tussen de 2 en 8 lessen nodig. Na iedere les krijgt u een pakkende feedback van uw leerresultaten. In overleg met u wordt er een eventuele vervolg les ingepland. Er zijn geen verplichtingen, u zit dus nergens aan vast.

Bent u klaar met u rijangst? Meldt u dan nu aan voor een intake les.

Meld u zich direct online aan via de  button aanmelden of telefonisch via 06 53344126

Rijschool Leiderdorp

Ben je op zoek naar de beste rijschool in Leiderdorp met een hoge slagingspercentage en waar je waar voor je geld krijgt? zoek dan niet verder! je bent bij autorijschool Intense in Leiderdorp aan het juiste adres. Persoonlijke les aanpak, nieuwste volkswagen lesauto uiteraard rookvrij! en een vaste instructeur die je begeleidt tot aan je rij-examen.

Faalangst rijexamen

Rijschool Intense heeft gediplomeerde instructeurs in dienst die jarenlang ervaring hebben in het geven van rijles, in Leiderdorp en omgeving. Zo kunnen wij een persoonlijk lesprogramma op de leerling afstemmen. Zodat de kandidaat vanaf het begin weet waar hij of zij aan toe is. Alle vorderingen worden nauwkeurig bijgehouden. Vanaf het begin wordt er een nauwkeurige schatting gemaakt van de hoeveelheid lesuren wij verwachten de kandidaat nodig zal hebben. Wij zijn tevens ook gecertificeerd in het geven van rijles aan mensen met faalangst, examenvrees en autisme. Wij kunnen een speciaal faalangstexamen aanvragen bij het CBR. Hierbij word er extra rekening gehouden met jou rijangst.

Wil je direct starten bij rijschool Leiderdorp? Meld je dan nu aan bovenaan via de aanmeld button, en ontvang vandaag nog een eerste rijles. Wilt u ons liever persoonlijk spreken? Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar op 0653344126

 

rijschool