06 533 44 126

Opfriscursus autorijden Voorschoten

Opfris rijles Voorschoten

Welkom bij de beste rijschool Intense in Voorschoten! Meld je aan voor een gratis eerste rijles en wij komen je deze week nog ophalen! De rijlessen vinden plaats in Leiden en omgeving, want hier ga je ook jouw rij-examen halen! Heb je last van faalangst? Onze rijschool is faalangst gecertificeerd, dit betekend dat wij een faalangstexamen voor jou kunnen aanvragen. Zo wordt er extra rekening gehouden met jou examenvrees. Rijangst is dus geen excuus om je rijlessen uit te stellen.

Onze lesmethode

Rijschool Intense beschikt over een unieke lesmethode, zo weet je bij ons altijd waar je aan toe bent en zullen wij samen stapsgewijs richting jouw rijbewijs gaan! Klik hier om meer informatie te krijgen over onze lesmethode!

Proefles

Meld je aan voor een gratis proefles en ontdek geheel vrijblijvend de lesmethode van rijschool Intense. Je krijgt een vaste instructeur die je begeleidt tot aan je rij-examen.

Persoonlijk les advies

Na je proefles wordt er door de instructeur nauwkeurig ingeschat welk lespakket het beste bij je past en op basis van je instapniveau hoeveel rijlessen jij nodig zal hebben. Op deze wijze weet je vooraf wat je kan verwachten en heb je direct inzicht in de kosten van je rijopleiding.

Werkwijze Rijschool Voorschoten

Verkeersschool Voorschoten tracht elke les zo effectief en optimaal nodig te benutten. We gebruiken een uitgebreide instructiekaart zodat de leerling altijd weet wat zijn vorderingen zijn en wat er nog komen gaat de komende rijlessen. Zo is het voor iedere leerling na iedere autorijles direct duidelijk wat zijn of haar vorderingen zijn. Onze werkwijze is effectief en resultaat gericht.

Opfris rijles Voorschoten

Heeft u al een tijdje u rijbewijs maar durft u door rijangst niet meer te autorijden. Wij bieden opfris rijlessen waarbij u zelf kunt aangeven op welke onderdelen u wilt oefenen. Door onze opfriscursus autorijden stapt u met gemiddeld 5 les uren weer met zelfvertrouwen achter het stuur. Wij zijn flexibel inzetbaar. Door onze flexibele planning is het ook mogelijk om vanuit Wassenaar te starten.

Over onze rijschool

Bij Rijschool Intense zit je aan het juiste adres om te gaan rijlessen! Onze rijschool in Voorschoten is kwalitatief en betrouwbaar! De lessen worden op maat aangepast aan de wensen van onze leerlingen, we doen er dan ook alles aan om jou in 1x te laten slagen! Ook bij onze vestiging in Wassenaar kun je terecht voor al je rijopleidingen.

rijschool