06 533 44 126

Opfris rijles Voorschoten

Opfris rijles/rijangst cursus

Je bent in het bezit van een rijbewijs maar je hebt al jarenlang niet meer gereden? Niet getreurd, je bent absoluut niet de enige! Volgens psychologiemagazine lopen er in Nederland 1 miljoen mensen rond met rijangst. En hiervan laat de helft de auto ook daadwerkelijk staan. De instructeurs van Rijschool Alphen zijn hiervoor speciaal opgeleid. Al onze instructeurs zijn CBR faalangst gecertificeerd. Door onze speciale trainingen en jarenlange ervaring kunnen wij u op professionele wijze begeleiden. Hierdoor krijgt u uw zelfvertrouwen weer terug en worden de rijangsten verleden tijd.

Opfriscursus autorijden Voorschoten

Of het nou fileparkeren is in de drukke binnenstad van Leiden of je snelwegangst overwinnen op de A44 richting Amsterdam. Bij rijschool Alphen leer je het allemaal. Bij onze opfriscoach ben je in uitstekende handen. Een onderdeel waar veel naar gevraagd is, is bijvoorbeeld achteruit een helling oprijden, of het invoegen op de autosnelweg.  Na de opfriscursus vergroot je je verkeersinzicht aanzienlijk. Mocht je nog vragen hebben? neem dan contact met ons op.

Opfris rijles in eigen auto

Een opfrisrijles in je eigen vertrouwde auto behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De eerste les begint voor de veiligheid altijd in de lesauto; hierna kun je ervoor kiezen om de vervolglessen in je eigen auto te nemen. Voorwaarde is wel dat je minimaal een WA + inzittendenverzekering hebt afgesloten. Indien er in de straat sprake is van betaald parkeren, dien je te zorgen voor een bezoekerskaart of een parkeerkaartje voor de lesauto. Voor meer informatie hierover kun je ons bellen op 06 53344126.

Rijangst overwinnen Voorschoten

Start nu met je rijangst training! Door informatie in te winnen over rijangst heb je al de eerste grote stap gezet. Door onze rijangst begeleiding zit je zo op het gewenste niveau. Je hebt inmiddels al rij-ervaring en daar borduren wij op voort, het is dus niet zo dat je opnieuw moet leren autorijden.

De opfris/rijangst cursus wordt speciaal op jouw afgestemd. De technische handelingen waar je in ieder geval uit kan kiezen;

  • Bijzondere verrichtingen
  • File parkeren
  • In een rechte lijn achteruit rijden
  • Bocht achteruit
  • Voor en achteruit in een parkeervak rijden
  • Rijden op autosnelwegen
  • In en uitvoegen
  • Omgaan met rijhulpsystemen (ADAS)
  • Omgaan met trambanen

Staat je antwoord hierboven er niet bij of heb je een specifieke vraag? Wij staan je graag te woord. We zijn telefonisch bereikbaar op 0653344126.

De opfriscursus kost €120,- en omvat;

✅ Rijangst coaching

✅ Tijdens de les de gelegenheid om al u vragen te stellen.

✅ Theoretische ondersteuning.

✅ Opfris rijles 90 minuten.

✅ Thuis opgehaald en afgezet worden.

Gemiddeld genomen heb je tussen de 1 en 3 lessen nodig. Na elke les ontvang je een pakkende feedback over je leerresultaten. Samen met jou plannen we eventueel een vervolgles in. Je zit dus nergens aan vast. Ben je klaar om je rijangst te overwinnen? Meld je dan nu aan voor een intakeles.

rijschool