06 533 44 126

Opfris rijles Wassenaar

Opfriscursus autorijden Wassenaar

Welkom bij autorijschool Wassenaar, op zoek naar de beste rijschool in Wassenaar? Dan is het niet zo gek dat je bij ons uitkomt! De unieke lesmethode van onze rijschool en de scherpe tarieven maken het voor iedereen toegankelijk om snel zijn rijbewijs te halen.  Het is bij ons ook mogelijk om een faalangst examen af te leggen, en wij bereiden mensen dan ook zo goed mogelijk hierop voor. Dus zonder examenvrees je rijbewijs halen!

Proefles

Na de proefles krijg je een op maat gemaakt les advies. Hierbij wordt er een schatting gemaakt van het aantal benodigde rijlessen. Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvende eerste rijles.

Opfris rijles Wassenaar

Heeft u last van rijangst, of heeft u geruime tijd niet gereden? In dat geval kan een opfris rijles een uitkomst bieden. Onze opfris rijlessen worden aan uw behoeftes aangepast. Uw zelfvertrouwen komt weer terug en angst voor het autorijden wordt verleden tijd. Meer informatie over de opfris rijlessen vind u hier.

Opfris rijles in eigen auto

Een opfris rijles in uw eigen auto behoort ook tot de mogelijkheden. Samen in overleg met u wordt er een gepaste datum en tijd afgesproken. Wij zijn zeer flexibel met inplannen. U kunt bijvoorbeeld ook u opfris rijles starten vanaf Voorschoten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

rijschool