06 533 44 126

Autorijlessen

Autorijlessen

Door onze jarenlange ervaring met het geven van autorijlessen in de categorie B, zijn wij uitstekend in staat om u als leerling op een leuke en toch leerzame manier te begeleiding tijdens de rij-opleiding.

De rijlessen worden structureel opgebouwd van eenvoudig met veel hulp naar steeds complexer met minder hulp. Met als gevolg dat de leerling hierdoor sneller zelfstandig gaat autorijden.  De vorderingen worden netjes bijgehouden op een instructievorderingen kaart. Zo weet iedere leerling waar hij of zij is gebleven, en wat hem of haar de volgende les te wachten staat.

De leerling wordt in principe thuis opgehaald en weer thuis afgezet. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om op school/werk opgehaald te worden.

Een uur autorijles duurt bij Rijschool Intense altijd 60 minuten, het is ook mogelijk dat we 90 of 120 minuten rijden. Dit gebeurt uiteraard in overleg met de leerling. Het tevens ook mogelijk om meerdere keren per week te lessen, of op zaterdag.

Wanneer wij zien dat de leerling klaar is voor het rij-examen dan vragen wij dit aan. Het examen vind plaats in Leiden. Tijdens de rijopleiding zullen wij ervoor zorgen dat de leerling bekend wordt met het examengebied. Zodat de leerling op zijn of haar examen niet voor verrassingen komt te staan.

Heb je je theorie certificaat nog niet? E learning vanaf je tablet of smartphone. Of toch liever vanuit een boek leren. Het kan allemaal! U kunt al u theorie lesmateriaal hier bestellen. Zodra u klaar bent voor het theorie examen dan kunt u dit zelf aanvragen op cbr.nl.

Heeft u last van rijangsten, of heeft u een andere traumatische ervaring opgedaan in het verleden? De instructeurs van Rijschool Intense zijn speciaal hiervoor opgeleid. Door onze faalangst trainingen weten wij exact hoe hiermee om te gaan, wij zorgen ervoor dat uw angsten tot het verleden tijd behoren.

Heeft u al een rijbewijs maar heeft u lange tijd niet gereden? Wij bieden speciaal hiervoor opfris lessen aan. U mag zelf aangeven op welk onderdeel u graag wilt oefenen; bijvoorbeeld invoegen op de autosnelweg of achteruit inparkeren in een drukke straat. Na de opfris cursus kunt u weer met zelfvertrouwen gaan genieten van het autorijden!

Wilt u meteen starten met de rijles in Alphen aan den Rijn? Meld u dan nu eenvoudig aan via de button en profiteer vandaag nog van een gratis proefles!
aanmelden