06 533 44 126

Autorijlessen

Autorijlessen

Met onze jarenlange ervaring in het geven van autorijlessen in categorie B, ben je bij ons in goede handen voor een leuke en leerzame rij-opleiding. Onze rijlessen worden structureel opgebouwd, van eenvoudig met veel hulp, naar steeds complexer met minder hulp. Hierdoor zul je sneller zelfstandig gaan autorijden. De vorderingen worden netjes bijgehouden op een instructievorderingen kaart, zodat je altijd weet waar je gebleven bent en wat je de volgende les te wachten staat.

Je wordt in principe thuis opgehaald en weer thuis afgezet, maar het is ook mogelijk om op school of op je werk opgehaald te worden. Een uur autorijles duurt bij ons altijd 60 minuten en het is ook mogelijk om 90 of 120 minuten te rijden, in overleg met jou. Het is ook mogelijk om meerdere keren per week te lessen, of op zaterdag.

Wanneer wij zien dat je klaar bent voor het rij-examen, zullen wij dit aanvragen. Het examen vindt plaats in Leiden en tijdens de rijopleiding zorgen wij ervoor dat je bekend wordt met het examengebied, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Als je nog geen theoriecertificaat hebt, bieden wij e-learning via tablet of smartphone of lesmateriaal in boekvorm aan. Zodra je klaar bent voor het theorie-examen, kun je dit aanvragen op cbr.nl.

Als je last hebt van rijangsten of een andere traumatische ervaring hebt opgedaan in het verleden, ben je bij ons in goede handen. Onze instructeurs zijn speciaal hiervoor opgeleid en door onze faalangst trainingen weten we exact hoe hiermee om te gaan. Wij zorgen ervoor dat je angsten tot het verleden behoren. Als je al een rijbewijs hebt, maar lange tijd niet hebt gereden, bieden wij speciaal hiervoor opfrislessen aan. Je mag zelf aangeven op welk onderdeel je graag wilt oefenen, bijvoorbeeld invoegen op de autosnelweg of achteruit inparkeren in een drukke straat. Na de opfris cursus kun je weer met zelfvertrouwen gaan genieten van het autorijden!

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen starten met autorijlessen in Alphen aan den Rijn? Meld je dan nu eenvoudig aan via de button en profiteer vandaag nog van een gratis proefles!