06 533 44 126

Autorijlessen

Autorijlessen op Maat

Bij onze rijschool hebben we uitgebreide ervaring in het geven van autorijlessen in categorie B. We bieden een leuke en leerzame rij-opleiding die stapsgewijs is opgebouwd. Onze lessen gaan van eenvoudige, sterk begeleide stappen naar meer complexe situaties met minder ondersteuning. Dit stelt je in staat om snel zelfstandig te leren autorijden. Je voortgang wordt nauwkeurig bijgehouden op een instructievorderingenkaart, zodat je altijd weet waar je bent in het leerproces en wat je in de volgende les kunt verwachten.

Ophalen en Afzetten

In principe halen we je thuis op en brengen we je weer thuis na de les. We bieden echter ook de mogelijkheid om opgehaald te worden op school of op je werk. Onze rijlessen duren altijd 60 minuten, maar je kunt ook kiezen voor lessen van 90 of 120 minuten, afhankelijk van jouw voorkeur. We kunnen ook meerdere keren per week of op zaterdag lessen plannen, afhankelijk van jouw beschikbaarheid.

Voorbereiding op het Rijexamen

Wanneer we zien dat je klaar bent voor het rijexamen, zullen we dit voor je aanvragen. Het examen vindt plaats in Leiden, en gedurende je rijopleiding zorgen we ervoor dat je vertrouwd raakt met het examengebied, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Als je nog geen theoriecertificaat hebt, bieden we e-learning via tablet of smartphone aan, evenals lesmateriaal in boekvorm. Zodra je klaar bent voor het theorie-examen, kun je dit aanvragen op cbr.nl.

Omgaan met Rijangst en Trauma’s

Als je last hebt van rijangsten of een traumatische ervaring hebt gehad in het verleden, ben je bij ons in goede handen. Onze instructeurs zijn speciaal opgeleid om hiermee om te gaan, en dankzij onze faalangsttrainingen weten we precies hoe we je kunnen helpen. We zorgen ervoor dat je angsten tot het verleden behoren.

Opfrislessen voor Ervaren Rijders

Voor mensen met een rijbewijs die lange tijd niet hebben gereden, bieden we speciale opfrislessen aan. Je kunt zelf aangeven op welk onderdeel je wilt oefenen, bijvoorbeeld invoegen op de autosnelweg of achteruit inparkeren in een drukke straat. Na de opfriscursus kun je weer met zelfvertrouwen genieten van het autorijden!

 

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen starten met autorijlessen in Alphen aan den Rijn? Meld je dan nu eenvoudig aan via de button en profiteer vandaag nog van een gratis proefles!