06 533 44 126

Welkom bij Rijschool Hazerswoude

Rijschool Hazerswoude

Rijschool Alphen is dé  Rijschool in Hazerswoude,  en omgeving. Bij ons ben je verzekerd van kwalitatieve rijlessen en een  hoog slagingspercentage. Kom je uit de omgeving van Hazerswoude? Rijschool Alphen is actief in Hazerswoude, Hazerswoude Rijndijk en Hazerswoude Dorp. Wij kunnen je kwaliteit rijlessen aanbieden vanuit Alphen aan den Rijn. Een rijopleiding op maat in Hazerswoude. Kies je voor kwaliteit dan kies je voor rijschool Intense.

Beste rijschool Hazerswoude

Op basis van een intake les krijg je een op maat gemaakt lesplan. Door onze nauwkeurige en resultaat gerichte aanpak ga je vliegensvlug richting je rijbewijs.  Vorderingen worden nauwkeurig bijgehouden. De rijlessen krijg je gegarandeerd door een vaste instructeur, en je rijdt in een nieuwste Volkswagen lesauto. Op onze facebook pagina kun je zien hoe vele tevreden leerlingen je al voorgingen.  Meer informatie over onze autorijlessen in Hazerswoude Rijndijk vind je hier. Wij zijn de beste rijschool in Hazerswoude Dorp. Houd onze tarieven pagina in de gaten! We hebben regelmatig leuke kortingen.

Specialisme in faalangst bij Rijschool Hazerswoude

Heeft u faalangst of ondervindt u last examenvrees? Tijdens autorijlessen wordt hier uitgebreid aandacht aan besteedt. Rijschool Intense is gecertificeerd in het begeleiden van leerlingen met rijangst. Wij kunnen voor u een speciaal faalangstexamen aanvragen bij het CBR.

Opfris rijles Hazerswoude

Ook wanneer u al een rijbewijs heeft kunt u bij ons terecht. Voor de mensen die lange tijd niet hebben gereden bieden wij een leerzame opfriscurus autorijden aan. Onze opfris rijlessen worden als zeer prettig ervaren. Uit ervaring blijkt dat mensen die de opfris rijles autorijden hebben gehad hier nog jarenlange profijt van hebben

Wil je direct starten bij rijschool Hazerswoude Rijndijk? Meld je dan bovenaan aan via de button en profiteer vandaag nog van een gratis en vrijblijvende eerste rijles in Hazerswoude.

rijschool