06 533 44 126

Welkom bij Rijschool Hazerswoude

Rijschool Hazerswoude

Bij Rijschool Alphen ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve rijlessen in Hazerswoude en omgeving. We kunnen met trots zeggen dat we de beste rijschool zijn in Hazerswoude, Hazerswoude Rijndijk en Hazerswoude Dorp. We komen je persoonlijk thuis ophalen, en we staan bekend om onze kwaliteit en hoog slagingspercentage. Als je kiest voor kwaliteit, kies je voor Rijschool Alphen.

Beste rijschool

Bij ons krijg je op basis van een intakeles een op maat gemaakt lesplan. Dankzij onze nauwkeurige en resultaatgerichte aanpak zul je snel richting je rijbewijs gaan. We houden je vorderingen nauwkeurig bij en je krijgt les van een vaste instructeur. Bovendien rij je in een moderne Volkswagen lesauto. Op onze Facebook-pagina kun je zien hoeveel tevreden leerlingen je zijn voorgegaan. Meer informatie over onze autorijlessen in Hazerswoude Rijndijk vind je hier. We zijn ook de beste rijschool in Hazerswoude Dorp. Houd onze tarievenpagina in de gaten, want we bieden regelmatig leuke kortingen aan.

Specialisme in faalangst bij Rijschool Hazerswoude

Als je last hebt van faalangst of examenvrees, dan ben je bij Rijschool Alphen aan het juiste adres. Tijdens onze autorijlessen besteden we uitgebreid aandacht aan deze aspecten. Rijschool Intense is gecertificeerd om leerlingen met rijangst te begeleiden, en we kunnen zelfs een speciaal faalangstexamen voor je aanvragen bij het CBR.

Opfris rijles

Ook als je al een rijbewijs hebt maar lange tijd niet hebt gereden, kun je bij ons terecht. We bieden een leerzame opfriscursus autorijden aan. Onze opfrisrijlessen worden als zeer prettig ervaren, en uit ervaring blijkt dat mensen die deze opfrisrijlessen hebben gevolgd, hier nog jarenlang profijt van hebben.

Wil je direct beginnen bij Rijschool Hazerswoude Rijndijk? Meld je dan bovenaan de pagina aan via de knop en profiteer vandaag nog van een gratis en vrijblijvende eerste rijles in Hazerswoude. We staan klaar om je te helpen op weg naar je rijbewijs.

rijschool