06 533 44 126

Welkom bij Rijschool Hazerswoude

Rijschool Hazerswoude

Rijschool Hazerswoude, onderdeel van Rijschool Alphen, biedt hoogwaardige rijlessen in Hazerswoude en omstreken. Wij zijn met trots de beste rijschool in Hazerswoude, Hazerswoude Rijndijk en Hazerswoude Dorp. Onze persoonlijke ophaalservice, kwaliteit en hoog slagingspercentage kenmerken ons. Kies voor Rijschool Alphen voor de beste rijervaring in de regio.

Beste rijschool

Bij ons ontvang je na een intakeles een op maat gemaakt lesplan. Met onze nauwkeurige en resultaatgerichte aanpak behaal je snel je rijbewijs. Je vorderingen worden zorgvuldig bijgehouden, en je hebt een vaste instructeur. Bovendien rij je in een moderne Volkswagen lesauto. Op onze Facebook-pagina zie je vele tevreden leerlingen. Ontdek meer over onze autorijlessen in Hazerswoude Rijndijk. Ook in Hazerswoude Dorp zijn wij de beste rijschool. Houd onze tarievenpagina in de gaten voor regelmatige kortingen.

Specialisme in faalangst bij Rijschool Hazerswoude

Bij Rijschool Alphen ben je aan het juiste adres als je last hebt van faalangst of examenvrees. Tijdens onze autorijlessen besteden we uitgebreid aandacht aan deze aspecten. Onze rijschool is gecertificeerd om leerlingen met rijangst te begeleiden en kan zelfs een speciaal faalangstexamen voor je aanvragen bij het CBR.

Opfris rijles

Heb je al een rijbewijs maar lang niet gereden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een leerzame opfriscursus autorijden aan. Onze opfrisrijlessen worden als zeer prettig ervaren, en mensen die deze lessen hebben gevolgd, profiteren hier nog jarenlang van.

Wil je direct starten bij Rijschool Hazerswoude Rijndijk? Meld je dan bovenaan de pagina aan via de knop en profiteer vandaag nog van een gratis en vrijblijvende eerste rijles in Hazerswoude. Wij staan klaar om je te begeleiden op weg naar je rijbewijs.

rijschool