06 533 44 126

Opfris rijles Boskoop

Opfris rijles/rijangst cursus

Bent u opzoek naar een opfris rijles bij een rijschool met een uitstekende begeleiding en jarenlange ervaring? Dan bent u bij rijschool Intense aan het juiste adres. Onze lessen worden stapsgewijs opgebouwd van eenvoudig naar steeds complexer. In overleg met de leerling wordt er een op maat gemaakt lesplan gemaakt. Zo is iedere les productief en effectief. Start nu met je rijangst rijles.

Opfriscursus autorijden Boskoop

Rijschool Intense heeft gediplomeerde instructeurs in dienst die jarenlang ervaring hebben in het geven van rijles, in Boskoop en omgeving. Zo kunnen wij een persoonlijk lesprogramma op de leerling afstemmen. Zodat de kandidaat vanaf het begin weet waar hij of zij aan toe is. Alle vorderingen worden nauwkeurig bijgehouden. Vanaf het begin wordt er een nauwkeurige schatting gemaakt van de hoeveelheid lesuren wij verwachten de kandidaat nodig zal hebben. Wij zijn tevens ook gecertificeerd in het geven van rijles aan mensen met faalangst, examenvrees en autisme. Wij kunnen een speciaal faalangstexamen aanvragen bij het CBR. Hierbij word er extra rekening gehouden met jou rijangst. Meld u nu aan voor een opfriscursus autorijden.

Opfris rijles in eigen auto Boskoop

Een opfriscursus autorijden in uw eigen auto behoort ook tot de mogelijkheden. Professionele begeleiding en vakkundige tips in u eigen vertrouwde omgeving.  Een opfriscursus vanuit Waddinxveen starten is ook mogelijk. Wanneer u dit wenst kunt u het eenvoudig aangeven bij het aanmeldformulier.

Faalangst/ADHD/autisme gecertificeerd

U heeft al een rijbewijs, maar in de loop der jaren een angst gecreëerd? ook hiervoor kunt u bij ons terecht, door onze opfris rijles autorijden krijgt u snel weer u zelfvertrouwen terug.  Kijk hier voor meer informatie rijangst. Meer informatie over onze opfriscursus autorijden en werkwijze vind u  hier. Een opfris rijles in uw eigen auto behoort ook tot de mogelijkheden.

Wilt u direct starten bij rijschool Boskoop? Meldt u dan nu aan bovenaan via de aanmeld button. Voor algemene vragen kunt u ons ook bereiken via het contact formulier. Wilt u ons toch liever persoonlijk spreken? Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar.

rijschool