06 533 44 126

Rijschool Leimuiden

Wil je je rijbewijs halen bij de beste rijschool in Leimuiden? Dan ben je bij Rijschool Alphen aan het juiste adres. Wij staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een hoog slagingspercentage. Met jarenlange ervaring in het opleiden van kandidaten van alle leeftijden en verschillende leerstijlen, ben je bij Rijschool Alphen aan het juiste adres voor autorijlessen. Onze autorijlessen in Leimuiden bieden een vaste instructeur die je begeleidt tot aan je rij-examen.

Heb je last van faalangst? Onze instructeurs hebben allemaal een CBR faalangstlicentie, wat betekent dat we speciaal zijn opgeleid om met faalangst om te gaan. We kunnen een aangepast faalangstexamen voor je aanvragen, waarbij er extra rekening wordt gehouden met je zenuwen. Meer informatie hierover is te vinden op onze website. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 0653344126. Wij helpen je graag verder.

Opfris rijles rijschool Leimuiden

Bij Rijschool Alphen hebben we gemerkt dat er veel vraag is naar opfriscursussen autorijden in Leimuiden. Vaak zijn dit mensen die al geruime tijd hun rijbewijs hebben, maar door verschillende omstandigheden bepaalde vaardigheden zijn vergeten. Het is interessant om te weten dat volgens Psychologie Magazine ongeveer 1 miljoen mensen in Nederland last hebben van rijangst, wat onder andere kan komen doordat ze lang niet hebben gereden. Daarom bieden wij speciale opfrisrijlessen aan.

Bij onze opfrisrijlessen mag je zelf aangeven welke onderdelen je lastig vindt. Dit kan bijvoorbeeld het invoegen op de autosnelweg naar Amsterdam zijn, of rijden door de polder naar Nieuwkoop. Na het volgen van onze opfrisrijlessen stap je weer vol zelfvertrouwen achter het stuur. We kunnen je zelfs een opfrisrijles aanbieden in je eigen vertrouwde auto. Voor de opfrisrijlessen halen we je persoonlijk thuis op en brengen we je weer terug.

Heb je interesse in een opfrisrijles? Meld je dan nu aan via ons aanmeldformulier. Als je liever persoonlijk contact hebt, kun je ons bellen/appen op 0653344126.

Bij Rijschool Alphen ben je altijd welkom voor een gratis en vrijblijvende eerste rijles. Tijdens deze proefles heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen over de rijopleiding, onze aantrekkelijke lespakketten en tarieven.

Ben je enthousiast en wil je direct beginnen met je rijlessen? Meld je dan nu eenvoudig aan via de knop bovenaan de pagina en zet je eerste stap richting je rijbewijs.

rijschool