06 533 44 126

Rijschool Leimuiden

Je rijbewijs halen bij de beste rijschool Leimuiden? Dan ben je bij rijschool Alphen aan het juiste adres. We zijn de rijschool met kwaliteit, betrouwbaarheid en een hoge slagingspercentage. We hebben jarenlang ervaring in het opleiden van kandidaten met verschillende leerstijlen van jong tot oud, als het te maken heeft met autorijlessen dan kun je terecht bij rijschool Alphen. Bij autorijles Leimuiden ben je verzekerd van een vaste instructeur, die je begeleidt tot aan je rij-examen. De rijopleiding rijbewijs B wordt je aangeboden vanuit Alphen.

Heb je last van faalangst? Al onze instructeurs hebben een CBR faalangst licentie. Dat wil zeggen dat wij hiervoor zijn opgeleid. We kunnen een aangepaste faalangstexamen voor je aanvragen. Hierdoor wordt er extra rekening gehouden met jou zenuwen. Meer informatie hierover vind je op onze website. We kunnen je ook telefonisch te woord staan. 0653344126

Opfris rijles rijschool Leimuiden

Uit onze ervaring is gebleken dat er veel vraag is naar een opfriscursus autorijden in Leimuiden. Dit zijn veelal mensen die al een geruime tijd hun rijbewijs hebben, maar door omstandigheden bepaalde vaardigheden zijn verleerd. Volgens psychologie magazine lopen er in Nederland 1 miljoen mensen rond met rijangst. Dit kan onder andere komen doordat ze al geruime tijd niet meer hebben gereden. Speciaal hiervoor hebben wij de opfris rijles. Hierin mag u zelf aangeven met welke onderdelen u moeite heeft. Dit kan bijvoorbeeld zijn het invoegen op de autosnelweg naar Amsterdam of door de polder naar Nieuwkoop. Na de opfrisrijlessen kruipt u weer vol zelfvertrouwen achter het stuur. We kunnen u tevens een rijles vanuit eigen vertrouwde auto aanbieden.  Voor de opfris rijles wordt u persoonlijk thuis opgehaald en weer afgezet. Heeft u interesse in een opfris rijles? meldt u dan nu aan via het aanmeldformulier. Wilt u liever persoonlijk contact? U kunt ons bereiken op 0653344126

Bij rijschool Intense ben je altijd welkom voor een gratis en vrijblijvende eerste rijles. Tijdens de proefles heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen over de rijopleiding, en over onze aantrekkelijke lespakketten en tarieven.

 

Ben je enthousiast en wil je direct starten met je rijles? Meldt je dan nu eenvoudig aan via de button bovenaan de pagina en maak je eerste stap richting je rijbewijs.

rijschool