06 533 44 126

Rijschool Leimuiden

Je rijbewijs halen bij de beste rijschool Leimuiden? Dan ben je bij rijschool Intense aan het juiste adres. We zijn de rijschool in Leimuiden met kwaliteit, betrouwbaarheid en een hoge slagingspercentage. We hebben jarenlang ervaring in het opleiden van kandidaten met verschillende leerstijlen van jong tot oud, als het te maken heeft met autorijlessen dan kun je terecht bij rijschool Intense. Bij autorijles Leimuiden ben je verzekerd van een vaste instructeur, die je begeleidt tot aan je rij-examen.

Heb je rijangst of een andere faalangst opgelopen? Al onze instructeurs hebben een faalangst licentie. Dat wil zeggen dat wij hiervoor zijn opgeleid. We kunnen een aangepaste faalangstexamen voor je aanvragen. Rijangst wordt word verleden tijd, zodat iedere leerling weer van het autorijden kan gaan genieten. We hebben geen wachtlijst, vandaag aanmelden betekent direct starten bij verkeersschool Leimuiden.

Opfris rijles rijschool Leimuiden

Uit onze ervaring is gebleken dat er veel vraag is naar een opfriscursus autorijden in Leimuiden. Dit zijn veelal mensen die al een geruime tijd hun rijbewijs hebben, maar door omstandigheden bepaalde vaardigheden zijn verleerd. Dit kan onder andere komen doordat ze al lange tijd niet meer hebben gereden. Speciaal hiervoor hebben wij de opfris rijles. Hierin kunt u aangeven met welke onderdelen u moeite heeft. Dit kan bijvoorbeeld zijn het invoegen op de autosnelweg of het file parkeren in een drukke straat. Na de opfrisrijlessen kunt u weer met zelfvertrouwen autorijden. Heeft u interesse in een opfrisles? meldt u dan nu aan via het aanmeldformulier. Wilt u liever persoonlijk contact? U mag ons uiteraard ook bellen.

Bij rijschool Intense ben je altijd welkom voor een gratis en vrijblijvende eerste rijles. Tijdens de proefles heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen over de rijopleiding, en over onze aantrekkelijke lespakketten en tarieven. Ook bij onze vestiging in Nieuwkoop ben je van harte welkom.

 

Ben je enthousiast en wil je direct starten met je rijles in Leimuiden? Meldt je dan nu eenvoudig aan via de button bovenaan de pagina en maak je eerste stap richting je rijbewijs.

rijschool