06 533 44 126

Welkom bij Rijschool Nieuwkoop

U bent op zoek naar de beste rijschool van Nieuwkoop en omgeving? Dan bent u bij rijschool Nieuwkoop aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring, gediplomeerde instructeurs en hoge slagingspercentage, gaat u bij ons als een speer richting het rij-examen. Op onze Facebook pagina kunt onze vele tevredenen leerlingen zien die u voorgingen.

Al meteen vanaf de eerste rijles wordt er een speciaal lesschema samengesteld. De vorderingen worden netjes bijgehouden op een persoonlijke leskaart. Zo weet iedere leerling waar hij of zij is gebleven, en wordt iedere les effectief benut. Wat meer uitgebreide informatie over onze werkwijze vind u hier. Kom je vaak in Leiden voor werk of studie ook hier hebben wij een vestiging en kunt je bij ons terecht voor je rijlessen.

Faalangst gediplomeerd bij Autorijschool Nieuwkoop

Heeft u gemerkt dat u faalangst of een rijangst heeft en u durft hierdoor niet meer de auto in te stappen? Rijschool Intense is gecertificeerd in het begeleiden van mensen met faalangst. Ook wanneer u al bij een andere rijschool lest kunt u eenvoudig overstappen naar rijschool Intense.

Opfris rijles Nieuwkoop

Het kan ook zo zijn dat u al een rijbewijs heeft maar door een traumatische ervaring niet meer durft te rijden. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. We krijgen regelmatig aanvragen voor opfris rijlessen in Nieuwkoop. De opfriscursus autorijden wordt aan uw wensen aangepast, u kunt zelf aangeven met welke onderdelen u moeite heeft. Onze ervaren instructeurs kunnen u hiermee uitstekend begeleiden, zo stapt u na enkele opfris rijlessen weer met zelfvertrouwen achter het stuur. Ook in Zevenhoven kunnen wij u een opfris rijles bieden.

Voor meer informatie over onze rijopleidingen kunt ons zowel telefonisch als via mail bereiken. Bent u enthousiast en wilt u direct starten? Meldt u dan eenvoudig aan via de aanmeld button en ontvang vandaag nog een gratis en vrijblijvende proefles.

 

rijschool