06 533 44 126

Rijschool Nieuwkoop

Ben je op zoek naar de beste rijschool in Nieuwkoop en omgeving? Dan ben je bij Rijschool Alphen aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring, gediplomeerde instructeurs en hoog slagingspercentage ben je snel op weg naar je rij-examen. Op onze Facebook-pagina kun je vele tevreden leerlingen zien die jou zijn voorgegaan.

Vanaf je allereerste rijles stellen we een speciaal lesschema voor je op. Je voortgang wordt bijgehouden op een persoonlijke leskaart, zodat je altijd weet waar je bent gebleven en elke les effectief wordt benut. Onze werkwijze staat garant voor kwaliteit.

Faalangst gediplomeerd bij Autorijschool Nieuwkoop

Heb je last van faalangst of rijangst en durf je daardoor niet meer de auto in te stappen? Wij zijn gecertificeerd om mensen met faalangst te begeleiden. Zelfs als je al bij een andere rijschool rijlessen volgt, kun je eenvoudig overstappen naar Rijschool Alphen.

Opfris rijles Nieuwkoop

Misschien heb je al een rijbewijs maar durf je niet meer te rijden vanwege een traumatische ervaring. Je bent niet de enige! Volgens Psychologie Magazine zijn er in Nederland ongeveer 1 miljoen mensen met rijangst, waarvan minstens de helft de auto niet meer durft te gebruiken. Onze instructeurs zijn CBR-gecertificeerd voor rijangst, en we kunnen je uitstekend begeleiden. We ontvangen regelmatig aanvra

Misschien heb je al een rijbewijs maar durf je niet meer te rijden vanwege een traumatische ervaring. Je bent niet de enige! Volgens Psychologie Magazine zijn er in Nederland ongeveer 1 miljoen mensen met rijangst, waarvan minstens de helft de auto niet meer durft te gebruiken. Onze instructeurs zijn CBR-gecertificeerd voor rijangst, en we kunnen je uitstekend begeleiden. We ontvangen regelmatig aanvragen voor opfrisrijlessen in Nieuwkoop. Onze opfriscursus autorijden wordt aangepast aan jouw wensen. Je kunt aangeven welke aspecten je lastig vindt, zoals fileparkeren in de binnenstad van Leiden of invoegen op de snelweg naar Amsterdam. We tillen jouw rijvaardigheid en inzicht naar een hoger niveau.

gen voor opfrisrijlessen in Nieuwkoop. Onze opfriscursus autorijden wordt aangepast aan jouw wensen. Je kunt aangeven welke aspecten je lastig vindt, zoals fileparkeren in de binnenstad van Leiden of invoegen op de snelweg naar Amsterdam. We tillen jouw rijvaardigheid en inzicht naar een hoger niveau.

Opfris rijles eigen auto

We bieden ook opfrisrijlessen aan in je eigen auto. Je kunt zelfs beginnen in een lesauto en eindigen in je eigen auto als je dat wilt. We zijn flexibel inzetbaar. Over het algemeen heb je tussen de 3 en 10 lessen nodig. Na afloop stap je weer vol zelfvertrouwen achter het stuur. Voor opfrisrijlessen halen we je persoonlijk thuis op. Meld je nu aan voor een intakeles. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact met ons opnemen: 0653344126.

 

rijschool