06 533 44 126

Rijschool Nieuwkoop

U bent op zoek naar de beste rijschool van Nieuwkoop en omgeving? Dan bent u bij rijschool Nieuwkoop aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring, gediplomeerde instructeurs en hoge slagingspercentage, gaat u bij ons als een speer richting het rij-examen. Op onze Facebook pagina kunt onze vele tevredenen leerlingen zien die u voorgingen.

Al meteen vanaf de eerste rijles wordt er een speciaal lesschema samengesteld. De vorderingen worden netjes bijgehouden op een persoonlijke leskaart. Zo weet iedere leerling waar hij of zij is gebleven, en wordt iedere les effectief benut. Onze werkwijze staat gebouwd op kwaliteit. De rijlessen worden aangeboden vanuit Alphen.

Faalangst gediplomeerd bij Autorijschool Nieuwkoop

Heeft u gemerkt dat u faalangst of een rijangst heeft en durft u hierdoor niet meer in de auto te stappen? Rijschool Intense is gecertificeerd in het begeleiden van mensen met faalangst. Ook wanneer u al bij een andere rijschool lest kunt u eenvoudig overstappen naar rijschool Intense.

Opfris rijles Nieuwkoop

Het kan ook zo zijn dat u al een rijbewijs heeft maar door een traumatische ervaring niet meer durft te rijden. U bent niet de enige! Volgens psychologie magazine lopen er in Nederland 1 miljoen mensen rond met rijangst. Hiervan laat minstens de helft de auto ook daadwerkelijk staan. Onze instructeurs zijn CBR rijangst gecertificeerd. We kunnen u hierin dus uitstekend begeleiden. We krijgen regelmatig aanvragen voor opfris rijlessen in Nieuwkoop. De opfriscursus autorijden wordt aan uw wensen aangepast. u kunt zelf aangeven met welke onderdelen u moeite heeft. De auto fileparkeren in de binnenstad van Leiden of invoegen op de autosnelweg naar Amsterdam. We tillen u rijvaardigheid en inzicht naar een hoger niveau.

Opfris rijles eigen auto

We bieden ook opfris rijlessen aan vanuit u eigen auto. U mag het ook combineren, door te starten in een lesauto en af te sluiten in uw eigen auto. We zijn flexibel inzetbaar.  Gemiddeld gezien heeft u tussen de 3 en 10 lessen nodig.  Hierna stapt u weer vol zelfvertrouwen achter het stuur. Voor de opfris rijles komen we u persoonlijk thuis ophalen. Meldt u nu aan voor een intake les. Voor meer informatie kunnen u ook telefonisch te woord staan. 0653344126

 

rijschool