06 533 44 126

Rijschool Koudekerk

Het is eindelijk zover, je mag beginnen aan je rijlessen! Rijschool Intense is de beste autorijschool in Koudekerk en omgeving. Door onze jarenlange ervaring in het geven van rijles voor de rijbewijs B, zijn wij uitstekend in staat om jou op een prettige en leerzame manier te begeleiden naar je rij-examen. Bij ons ben je altijd verzekerd van een vaste instructeur, een hoge slaagkans en de nieuwste lesauto.

Rijangst  Koudekerk

Heb je last van faalangst of examenvrees? Onze instructeurs zijn hiervoor speciaal opgeleid. Door onze faalangst licentie kunnen wij een speciaal faalangstexamen voor jou aanvragen bij het CBR. Hierbij wordt er extra rekening gehouden met jou angst voor het autorijden.

Opfris rijles Koudekerk

Heb je al geruime tijd je rijbewijs maar durf je door angst voor het autorijden niet meer achter het stuur te stappen? Rijschool Intense heeft speciaal hiervoor de opfriscursus autorijden ontwikkeld. Hierbij kun je zelf aangeven waar je rijangst exact vandaan komt en met welke onderdelen je moeite hebt. Dit kan bijvoorbeeld zijn het invoegen op de autosnelweg. De instructeur zal je hierbij vakkundig begeleiden en samen met jou proberen je rijangst te overwinnen. De ervaring leert dat je na ongeveer 5 opfrisrijlessen jouw zelfvertrouwen weer terug krijgt. U kunt ook een opfris rijles in uw eigen auto krijgen.

Beste rijschool Koudekerk

Rijschool Intense biedt kwaliteit. Rijlessen worden structureel opgebouwd, van eenvoudig naar steeds complexer.

Proef rijles Koudekerk

Ben je enthousiast en wil je direct starten? We bieden je een gratis proefles aan, hierbij heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen en kun je alvast kennis maken met de instructeur en de lesauto. Uiteraard is deze eerste rijles gratis en vrijblijvend. Meld je nu direct aan. We kunnen je ook telefonisch te woord staan. 0653344126

 

rijschool