06 533 44 126

Rijschool Koudekerk

Eindelijk is het zover, je kunt beginnen met je rijlessen! Rijschool Alphen, met maar liefst 13 jaar ervaring in de regio Alphen aan den Rijn, staat bekend als de beste autorijschool in Koudekerk en de omliggende regio. Met onze jarenlange ervaring in het geven van rijlessen voor rijbewijs B, zijn we uitstekend in staat om je op een prettige en leerzame manier te begeleiden naar je rij-examen. Bij ons kun je altijd rekenen op een vaste instructeur en de nieuwste lesauto’s.

Rijangst  Koudekerk

Heb je last van faalangst of examenvrees? Onze instructeurs zijn speciaal opgeleid om hiermee om te gaan, inclusief leerlingen met ADD of ADHD. Dankzij onze faalangstlicentie kunnen we een speciaal faalangstexamen voor je aanvragen bij het CBR. Tijdens dit examen wordt er extra rekening gehouden met jouw angst voor autorijden en eventuele concentratie-uitdagingen, zodat je met meer vertrouwen kunt deelnemen.

Opfris rijles Koudekerk

Heb je al geruime tijd je rijbewijs, maar durf je niet meer achter het stuur te stappen vanwege angst voor autorijden? Rijschool Alphen heeft speciaal voor jou de opfriscursus autorijden ontwikkeld. Hierbij kun je aangeven waar jouw rijangst precies vandaan komt en welke aspecten van het autorijden je moeilijk vindt. Dit kan bijvoorbeeld het invoegen op de snelweg zijn. Onze instructeurs, met expertise in de regio Alphen aan den Rijn, zullen je professioneel begeleiden en samen met jou proberen je rijangst te overwinnen. Uit ervaring blijkt dat na ongeveer 5 opfrisrijlessen je zelfvertrouwen weer terugkeert. Je hebt ook de mogelijkheid om de opfrisrijlessen in je eigen auto te volgen.

Beste rijschool Koudekerk

Rijschool Alphen staat voor kwaliteit en heeft gedurende 13 jaar een sterke reputatie opgebouwd in de regio Alphen aan den Rijn. We begrijpen de unieke behoeften van leerlingen met ADD/ADHD. Onze rijlessen zijn gestructureerd opgebouwd, van eenvoudig naar steeds complexer.

Proef rijles Koudekerk

Ben je enthousiast en wil je direct beginnen? We bieden je een gratis proefles aan, waarbij je de kans krijgt om al je vragen te stellen en alvast kennis te maken met de instructeur en de lesauto. Deze eerste rijles is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Meld je nu direct aan. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 0653344126.

 

rijschool