06 533 44 126

Welkom bij Rijschool Zoeterwoude

Bij Rijschool-Alphen.nl zijn we gespecialiseerd in autorijlessen en bieden we rijvaardigheidstrainingen aan die voldoen aan al jouw behoeften. Onze benadering is gestructureerd en we houden nauwkeurig de vorderingen van onze leerlingen bij. Bij ons kun je rekenen op een vaste instructeur en een rookvrije lesauto. Als je kiest voor kwaliteit, ben je bij ons aan het juiste adres. Meld je vandaag nog aan voor een gratis en vrijblijvende proefles. We komen je persoonlijk thuis ophalen!

Heb je last van examenvrees? Bij onze autorijschool zijn we gecertificeerd om een speciaal faalangstexamen voor jou aan te vragen. We begrijpen de uitdagingen die examenvrees met zich meebrengt en kunnen je hierbij ondersteunen.

Proef rijles Zoeterwoude

Tijdens de proefles krijg je de kans om kennis te maken met de instructeur en het voertuig. Alle startprocedures worden stap voor stap uitgelegd en ondersteund met lesmateriaal. Indien nodig worden er ook praktijkdemonstraties gegeven. Tijdens deze les kun je al je vragen stellen, zodat je een helder beeld krijgt van wat de rijopleiding inhoudt. Rijschool Alphen biedt deze proefles geheel gratis en vrijblijvend aan.

Vervolg stappen

Aan het einde van de proefles ontvang je gedetailleerde feedback en een schatting van het aantal benodigde lessen. Op basis hiervan kunnen we vervolgafspraken maken. We bieden ook spoedpakketten aan. In samenspraak met jou stellen we vanaf het begin een lesrooster op tot aan het examen.

Opfris rijles Zoeterwoude

Heb jij al een rijbewijs, maar merk je dat je door bepaalde omstandigheden angst hebt ontwikkeld voor autorijden? Dan kan een opfriscursus autorijden een uitstekende oplossing voor jou zijn. Je hebt zelf de mogelijkheid om aan te geven welke aspecten je wilt oefenen. Rijangst is een veelvoorkomend probleem, en volgens Psychologie Magazine zijn er maar liefst 1 miljoen mensen in Nederland die hiermee te maken hebben. Onze instructeurs zijn speciaal getraind om met deze situaties om te gaan, en dankzij onze speciale opfrisrijlessen voor autorijden, zul je snel je zelfvertrouwen terugkrijgen en weer kunnen genieten van autorijden.

Kom je uit de omgeving van Zoeterwoude? Dan komen wij persoonlijk naar je toe om je thuis op te halen.

Ben je enthousiast en wil je direct beginnen? Meld je dan nu direct aan via de aanmeldknop bovenaan de pagina en ontvang een gratis en vrijblijvende eerste rijles bij Rijschool Zoeterwoude. Voor meer informatie kun je ons ook bereiken via bellen/WhatsApp op 0653344126. We staan altijd voor je klaar om je te helpen.

 

rijschool