06 533 44 126

Welkom bij Rijschool Zoeterwoude

Rijschool Zoeterwoude is expert op het gebied van autorijlessen. voor alle rijvaardigheidstrainingen ben je bij autorijschool Intense aan het goede adres. Wij werken volgens een gestructureerd lesprogramma. Vorderingen van de leerling worden keurig bijgehouden. Bij ons ben je verzekerd van een vaste instructeur en een rookvrije lesauto! Kies voor kwaliteit en meld je vandaag nog aan voor een gratis en vrijblijvende proefles. De rijlessen worden aangeboden vanuit Alphen aan den Rijn. Heb je examenvrees? Onze autorijschool is gecertificeerd om voor jou een speciale faalangstexamen aan te vragen.

Proef rijles Zoeterwoude

Tijdens de proefles kan je kennismaken met de instructeur en het voertuig. Alle start handelingen worden stap voor stap uitgelegd met behulp van lesmateriaal. Waar nodig is wordt er ook gedemonstreerd. Je hebt dan de gelegenheid om al je vragen te stellen. Het is de bedoeling je een duidelijk beeld krijgt van de rijopleiding. Rijschool Intense biedt je deze proefles gratis en vrijblijvend aan.

Vervolg stappen

Aan het einde van de proefles krijgt de leerling een gerichte feedback en een schatting van de hoeveelheid lessen die hij of zij nodig heeft. Hierna kunnen er vervolg afspraken worden gemaakt. Wij hebben ook spoedpakketten beschikbaar. In overleg met de leerling wordt er vanaf het begin een lesschema aangemaakt tot aan het examen.

Opfris rijles Zoeterwoude

U heeft al een rijbewijs maar door omstandigheden heeft u angst voor autorijden? Dan is een  opfriscursus autorijden voor u een goede uitkomst. U kunt zelf aangeven op welke vlakken u wilt oefenen. Rijangst is een veel voorkomend probleem. Volgens psychologie magazine lopen er 1 miljoen mensen rond met rijangst. Onze instructeurs zijn hiervoor opgeleid, door onze speciale opfris rijlessen autorijden krijgt u snel uw zelfvertrouwen terug en u kunt weer gaan genieten van het autorijden.  Komt u uit de omgeving van Zoeterwoude? Wij komen je persoonlijk thuis ophalen.

Bent u enthousiast en wilt u direct starten? Meldt u dan direct aan via de aanmeld button bovenaan de pagina, en ontvang van ons een gratis en vrijblijvende eerste rijles bij rijschool Zoeterwoude. Voor meer informatie kunnen we u ook telefonisch te woord staan. 0653344126

 

rijschool