06 533 44 126

Opfris rijles Aalsmeer

Opfris rijles/rijangst cursus

U bent in het bezit van een rijbewijs maar u heeft al een geruime tijd niet gereden? Of door een andere reden durft u niet meer achter het stuur te zitten. In dat geval is een opfris rijles voor u een goede uitkomst. De instructeurs van Rijschool Intense in Aalsmeer zijn hiervoor speciaal opgeleid. Al onze instructeurs zijn faalangst gecertificeerd. Door onze speciale trainingen en jarenlange ervaring kunnen wij u op professionele wijze begeleiden. Hierdoor krijgt u uw vertrouwen weer terug en worden de rijangsten verleden tijd.

Opfriscursus autorijden Aalsmeer

Heeft u moeite met technische handelingen? bijvoorbeeld het in file achteruit inparkeren, of het invoegen op de autosnelweg?  Na een opfriscursus autorijden bij Rijschool Intense vergroot u uw verkeersinzicht. Zo kunt u weer veilig gaan genieten van het autorijden. Opfris rijles in een automaat geschakelde auto ook mogelijk.

Rijles eigen auto Aalsmeer

Een opfris rijles in uw eigen auto behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt het bijvoorbeeld ook combineren. Beginnen in een lesauto en de laatste les(sen) in uw eigen auto. Ook kunt u ervoor kiezen om vanuit Uithoorn te starten. Wij zijn hier zeer flexibel in. Voor meer informatie hierover kunt uw ons bellen op 06 53344126

De opfris/rijangst cursus wordt speciaal op u afgestemd. Dat wil zeggen dat u zelf het tempo bepaalt op onderdelen welke u het meest wilt oefenen. Bijvoorbeeld:

  • Bijzondere verrichtingen
  • File parkeren
  • In een rechte lijn achteruit rijden
  • Bocht achteruit
  • Voor en achteruit in een parkeervak rijden
  • Rijden op autosnelwegen
  • In en uitvoegen
  • Rijden van kruispunten en rotondes

De opfriscursus kost €100,- Daarvoor ontvangt u;

✅ Een telefonische intake inclusief probleemanalyse,

✅ Een plan van aanpak.

✅ Tijdens de les de gelegenheid om al u vragen te stellen.

✅ Theoretische ondersteuning.

✅ Opfris rijles 90 minuten.

Gemiddeld gezien heeft u tussen de 2 en 8 lessen nodig. Na iedere les krijgt u een pakkende feedback van uw leerresultaten. In overleg met u wordt er een eventuele vervolg les ingepland. Er zijn geen verplichtingen, u zit dus nergens aan vast.

Bent u klaar met u rijangst? Meldt u dan nu aan voor een intake les.

Meld u zich direct online aan via de  button aanmelden of telefonisch via 06 53344126

rijschool