06 533 44 126

Welkom bij uw Rijschool Wassenaar

Rijschool Wassenaar

Welkom bij autorijschool Wassenaar, op zoek naar een de beste rijschool in Wassenaar? Dan is het niet zo gek dat je bij ons uitkomt! De unieke lesmethode van onze rijschool en de scherpe tarieven maken het voor iedereen toegankelijk om snel zijn rijbewijs te halen.  Het is bij ons ook mogelijk een faalangst examen af te leggen en wij bereiden mensen dan ook zo goed mogelijk hierop voor, zonder examenvrees dus je rijbewijs halen!

Proefles

Als je het wilt proberen om samen met ons jouw rijbewijs te halen is het mogelijk je aan te melden voor een gratis en vrijblijvende eerste rijles. Na deze proefles zal geëvalueerd worden hoeveel rijlessen nodig zijn en kan je ervoor kiezen hoe vaak je per week wilt rijlessen. Tijdens de proefles zal de focus liggen op persoonlijke advies en een evaluatie van jouw rijgedrag.

Werkwijze

De verkeersopleiding bij autorijschool Wassenaar is zo ingericht dat elke rijles zo effectief en optimaal benut wordt. De lessen worden overzichtelijk bijgehouden dor onze instructievorderingenkaart, zo weet de leerling altijd wat hem te wachten staat en wat er gaat komen! Wij leggen als helder en rustig uit en complexe oefeningen zullen dan ook in kleine stapjes worden geleerd, zo kom je altijd met een prettig gevoel thuis!

Onze lesmethode is uniek en trekt dan ook veel mensen aan. Elke les wordt effectief en optimaal benut en de cursist weet altijd wat hem te wachten staat tijdens de rijles en de rijlessen die volgen. Dit wordt met een handige instructievorderingskaart bijgehouden.  Zo is het altijd helder voor de cursist wat hem te wachten staat en kan er stressvrij gelest worden!

opfris rijles Wassenaar

Ook wanneer u al uw rijbewijs heeft en door omstandigheden lang niet heeft gereden bijvoorbeeld rijangst. Dan kunt u bij ons terecht voor een opfriscursus autorijden. Onze opfrisrijlessen worden aangepast aan de onderdelen waar u moeite mee heeft. Uw zelfvertrouwen komt weer terug en angst voor het autorijden wordt verleden tijd.

Over onze rijschool Wassenaar

Ben je opzoek naar een kwalitatieve en betrouwbare rijschool Wassenaar met 10 jaar ervaring? Dan ben je bij rijschool Wassenaar aan het goede adres, onze rijopleidingen zijn zeer effectief en worden op maat aangepast aan de leerling. We doen er alles aan om jou in 1x te laten slagen!

Ook op onze vestiging Rijschool Alphen aan den Rijn  bent u van harte welkom.


rijschool