06 533 44 126

Welkom bij Rijles Leiden

Beste rijschool Leiden

De leukste en beste verkeersschool van Leiden en omgeving! Meld je met de button op deze pagina direct aan voor een gratis en vrijblijvende eerste rijles in Leiden en zet de eerste stap richting je rijbewijs. Rijschool Intense biedt een op een begeleiding. Autorijlessen worden persoonlijk afgestemd op de leerling. Vanaf het begin tot aan het rij-examen heb je een vaste instructeur.

Lesmethode

Als je bij onze autorijles Leiden gaat lessen, dan kies je voor de beste verkeersschool Leiden! Onze rijschool beschikt over een unieke lesmethode, zo ben jij er altijd van op de hoogte van wat er van je verwacht wordt en van wat je te wachten staat!

Gratis proefrijles Leiden

Je kan je via onze website direct aanmelden voor een vrijblijvende gratis rijles, geheel gratis! Door op de button te klikken op deze pagina en je aan te melden, kan je deze week nog onze rij-instructeur leren kennen, de rij-instructeur die je ontmoet tijdens de proefles zal tot het einde jouw rij-instructeur blijven!

Persoonlijk lesadvies

Na je eerste rijles krijg je een persoonlijke lesadvies, welk pakket past het beste bij je past.  En hoeveel lessen heb je nodig om succesvol je eindexamen te halen? Daarna kan je zelf kiezen of je bij ons je rijlessen in Leiden wilt voortzetten

Over onze rijschool

Als je op zoek bent naar een leuke en betrouwbare rijschool Leiden, dan zit je bij ons aan het goede adres! Rijschool Intense beschikt over een hoge slagingspercentage, dit houdt in dat we onze leerlingen uitstekend voorbereiden op het eindexamen!

Werkwijze rijlessen Leiden

Wij gaan stapsgewijs te werk met onze leerlingen, met onze instructievorderingenkaart weet de leerling altijd precies zijn sterke en verbeter punten, zo wordt iedere les effectief benut. kijk hier voor meer informatie over onze lesmethode.

Specialisme in rijangst bij Rijles Leiden

Tijdens het autorijden ervaart u angst, bijvoorbeeld in een drukke situatie? Mogelijk heeft u last van rijangst. Onze instructeurs zijn hierin gespecialiseerd, door onze speciale rijangst lessen stapt u binnen de kortste keren weer vol vertrouwen achter het stuur. We helpen u uw verkeersinzicht te vergroten waardoor u met een andere blik naar drukke situaties kijkt. Angst voor het autorijden is dan verleden tijd. Meer informatie over rijangst training vind u hier. Wij zijn ook gespecialiseerde rijschool voor mensen met adhd of autisme, neem contact met ons op voor meer informatie.

Opfris rijles Leiden

De opfris rijlessen zijn bedoeld voor mensen die al een rijbewijs in hun bezit hebben, maar bepaalde vaardigheden niet goed onder de knie hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan file parkeren in een drukke straat of invoegen op de autosnelweg. Het kan ook zo zijn dat u al een lange tijd niet meer gereden heeft en niet alleen de weg op durft. Tijdens de opfrisrijles zit er een ervaren instructeur naast u, dit geeft een gerust gevoel. Hierbij krijgt u alle ruimte om te oefenen, na de opfris rijles krijgt u een passende feedback mee. Zodat u weer kan gaan genieten van het autorijden.

 

Goedkope rijlessen Leiden

We hebben aantrekkelijke All-in pakketprijzen, hierbij koop je van te voren goedkope rijlessen in. Zodat je direct weet waar je aan toe bent. Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles en ga met rijschool Intense als een speer richting je rijbewijs.

 

rijschool