06 533 44 126

Gastenboek

Laat hier een bericht achter!

110 Responses to “Gastenboek”

 1. Dékány schreef:

  Heeft u een dringende lening nodig? We geven persoonlijke leningen uit? Zakelijke Leningen? Hypotheek? Landbouwleningen? Onderwijsleningen? Debetconsolidatieleningen? Leningen voor vrachtwagens? Autoleningen? Hotelleningen? Leningen herfinancieren? en meer schoolleningen? Opstartleningen? .Wij bieden tegen 2% rente! Neem contact met ons op via: dakany.endre@gmail.com

 2. Hoffan Funds LTD schreef:

  Hallo hoe gaat het vandaag? Wist u dat u kunt lenen van € 3.000 tot €50.000.000? Krijg de financiële verlichting die geschikt is voor uw bedrijf. Uw zakelijke leven, opleiding, vakantie en persoonlijke dromen zijn in onze zorg. Laat ons u financieren. Geen limiet. Geen barrière. Enige vertraging? Het is een grote nee. We helpen u graag om uw doelen te bereiken. Onze ondersteuningsteams zijn 24/7 online om op uw verzoek te reageren, schrijf ons gerust. 2% rente.
  Dank je.
  hoffanfunds@gmail.com
  WhatsApp: +639811606139
  Hoffan financieringsleningen
  Met vriendelijke groet,

 3. Hoffan Funds LTD schreef:

  Heeft u dringend een lening nodig? zoals persoonlijke lening, bedrijfslening, zakelijke lening, lening om diepte te betalen, educatieve lening, elke vorm van lening die u zoekt, neem contact op met Hoffan Funds om rechtstreeks een bericht te sturen naar uw diensten E-mail: hoffanfunds@gmail.com of WhatsApp Nummer: +639811606139

 4. Endre schreef:

  Heeft u een lening nodig? persoonlijke leningen? zakelijke leningen? hypotheken? landbouw- en projectfinanciering? wij verstrekken allerlei soorten leningen tegen 2% rente! Contact email; (dakany.endre@gmail.com)

  Bied dringende leningen aan.

  • Mrs Elizabeth schreef:

   Goede dag allemaal, ik breng goed nieuws voor de deur, ik ben een particuliere leningverstrekker. We bieden dringende persoonlijke leningen tegen betaalbare tarieven. als u geïnteresseerd bent in een dringende lening om welke financiële reden dan ook, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail (charleselizabethloanfirm@outlook.com) voor meer informatie over deze leningtransactie.
   Vriendelijke groeten
   mevrouw Elisabeth

 5. susan wilson schreef:

  ik ben susan wilson ik heb net mijn kerstlening gekregen van marcus leningbedrijf met een lage rente van 2% dus als je een zakelijke lening of een lening voor deze kerst nodig hebt, neem dan vandaag nog contact op met marcus leningbedrijf via e-mail:
  marcusloanfirm22@gmail.com

 6. Flora Scott schreef:

  Goedendag vanaf deze kant, ben mevrouw Flora Scott een particuliere leningverstrekker. We bieden dringende kerstleningen en persoonlijke leningen voor de eindejaarsviering. dus profiteer nu van deze kans!!! als u geïnteresseerd bent in een dringende lening om welke financiële reden dan ook, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via (flora_scott@outlook.com) voor meer informatie over deze leningtransactie.

  Vriendelijke groeten
  mevrouw Flora

 7. Roberto Kenneth schreef:

  Heb je een kerstlening nodig?
  Zit u in een financiële crisis of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf te starten?
  Heeft u een lening nodig om uw schuld af te lossen of uw rekeningen af ​​te betalen of een leuk bedrijf te starten?
  Heeft u een lage kredietscore en vindt u het moeilijk om een ​​kapitaallening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen?
  Dit is uw kans om een ​​lening van ons bedrijf te krijgen. we bieden leningen aan particulieren voor de volgende doeleinden en meer. Persoonlijke lening, bedrijfsuitbreiding, opstarten, onderwijs, schuldconsolidatie.

  Het verkrijgen van een legitieme lening is altijd een enorm probleem geweest voor klanten die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben. De kwestie van krediet en onderpand is iets waar klanten zich altijd zorgen over maken wanneer ze een lening zoeken bij een legitieme geldschieter. Maar… wij hebben dat verschil gemaakt in de kredietverlening.

  We kunnen een lening regelen van € 2000 tot € 25.000.000,00 zo laag als 2% rente
  Bedrijf e-mail: ( robertokennety@gmail.com )
  WhatsApp: +1 (917) 477-2377

 8. Hoffan Funds schreef:

  Heeft u een dringende lening nodig om een ​​bedrijf te starten, of heeft u een lening nodig voor herfinanciering, heeft u een lening nodig om schulden af ​​te betalen? Heeft u een lening nodig om een ​​auto of een huis te kopen? Zo ja, maak je geen zorgen meer, we bieden alle soorten leningen tegen een betaalbare rente zonder kredietcontrole!!! neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: hoffanfunds@gmail.com ook WhatsApp-nummer: +639811606139

 9. Lukas Bones schreef:

  Ik ben erg blij vandaag vanwege de goedheid die een particuliere geldschieter voor mij heeft gedaan, ik heb een lening van $ 50.000 aangevraagd en in minder dan 6 uur werd mijn lening met succes goedgekeurd op mijn bankrekeninggegevens. Als u op zoek bent naar hulp bij een lening, hoeft u zich geen zorgen meer te maken en contact op te nemen met lukasbonesloans@gmail.com

 10. Davina Claire schreef:

  Hallo dames en heren; Heeft u binnen 24 tot 48 uur een snelle lening nodig? Als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance op e-mail via: noveltyfinances@gmail.com OF WhatsApp via: +447915601531.

 11. Scott Frank schreef:

  Heeft u vandaag een dringende lening nodig? zo ja, neem dan contact op met de heer Roberto Kenneth voor uw dringende lening vandaag zonder uitstel, hij leent me een lening van $ 12.000,00 Vorige week vrijdag nadat ik het hele proces heb doorlopen. e-mail of WhatsApp en ik heb je 100% garantie gegeven dat je je lening krijgt omdat ik vorige week een levende getuigenis ben Vrijdag: E-mail: (robertokennety@gmail.com) OF whats-app .. +1 (917) 477-2377 voor meer informatie

 12. Roberto Kenneth schreef:

  Dringende leningaanbieding van de heer Roberto Kenneth… Heeft u problemen om een lening voor werkkapitaal te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Deze dienst is bedoeld om particulieren, zakenmensen en vrouwen in het bedrijfsleven financiële steun te bieden. Als u geïnteresseerd bent, neem dan nu contact op met het leningbedrijf van ROBERTO KENNETH via e-mail: Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com
  WhatsApp: +1 (917) 477-2377 …

 13. Roberto Kenneth schreef:

  Dringende leningaanbieding van de heer Roberto Kenneth… Heeft u problemen om een lening voor werkkapitaal te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Deze dienst is bedoeld om particulieren, zakenmensen en vrouwen in het bedrijfsleven financiële steun te bieden. Als u geïnteresseerd bent, neem dan nu contact op met het leningbedrijf van ROBERTO KENNETH via e-mail: Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com
  WhatsApp: +1 (917) 477-2377

 14. Janske schreef:

  Na de uitstekende, intensieve en voornamelijk gezellige lessen, heb ik via een faalangst examen in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Als je in 1 keer wilt slagen, is in mijn ogen, Mo de beste kans om dit voor elkaar te krijgen

 15. Sybrand schreef:

  Vandaag in één keer geslaagd! Bikkelen tijdens de lessen, maar het resultaat mag er zijn. De sfeer met Mo is altijd goed en ik raad iedereen dan ook aan om bij hem te gaan lessen.

 16. H.Son schreef:

  Heey Mo!

  Bedankt Voor de rijlessen, dankzij jou ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen!
  Ik wens je veel succes in de toekomst!!

 17. Karijn schreef:

  Allereerst Mo, ontzettend bedankt voor de lessen. Dankzij Mo ben ik namelijk in 1 keer geslaagd !! Het waren ontzettend leuke en gezellige lessen waarbij ik veel en snel leerde. Hij legt alles rustig uit en oefent relaxed totdat je het onder de knie hebt. Ik kan nu veilig autorijden!
  Bedankt voor alles Mo !!

 18. Julia schreef:

  Onwijs fijne lessen, Mo is onwijs gezellig maar ook streng wanneer het nodig is, geeft hele goede opbouwende kritiek en is heel flexibel. Ook is de auto heel erg fijn om in te rijden. Mo, bedankt ik kan nu genieten van mn rijbewijs!

 19. Suzanne schreef:

  Bedankt voor de lessen!
  Mo geeft duidelijk uitleg en heb geduld, waardoor je precies weet wat je moet doen.
  Echt top!

 20. Isabel schreef:

  Mo is een hele fijne rij-instructeur legt alles duidelijk en altijd een leuke sfeer in de auto.
  Dankzij Mo ben ik in 1x geslaagd!!!!
  groeten Isabel

 21. Eduard schreef:

  Rij instructeur Mo van Rijschool Intense geeft zeer goede lessen en heeft veel geduld om alles rustig uit te leggen. Daarnaast is het ook altijd gezellig om bij hem te lessen en hangt er een prettige sfeer.
  Ik zou daarom Rijschool Intense willen aanbevelen en Mo nog maals willen bedanken voor de gezellige lessen!

 22. Melissa schreef:

  Mo is een hele rustige en geduldige instructeur. Altijd in voor gezelligheid en een praatje maar streng op de momenten wanneer het nodig is. Ik heb heel erg veel geleerd van zijn lessen!

 23. Zakaria schreef:

  Top ervaring met rijschool intense!

  Mo is een super rij-instructeur, super gezellig maar toch ook ontzettend leerzaam tijdens de lessen.
  Op de dag van de examen gereden zoals Mo het mij heeft geleerd tijdens de lessen en ziezo: in 1 keer geslaagd!
  Heerlijke auto ook om in te lessen

  Al met al, super bedankt Mo!

 24. Sophie schreef:

  In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!
  Ik heb onwijs gezellige lessen gehad met Mo die daarnaast ook nog eens heel leerzaam waren. Mo bleef geduldig en legde alles net zolang uit tot dat het duidelijk was. Al met al toplessen!

 25. Dewi schreef:

  Ik heb het erg naar mijn zin gehad! Goede lessen, vrijheid en leerzaam.
  Mo kan erg gezellig zijn maar ook direct dus vergis je niet!
  Heel erg bedankt voor alles !

 26. Anne schreef:

  Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad! Ik heb alle lessen wel een keer dubbel gelegen. En ook nog mijn rijbewijs gehaald Heel er bedankt voor de gezellige lessen. Het is echt een aanrader!!

 27. Jessey schreef:

  In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij mo! (Rijschool intense). Heeft veel geduld en legt het rustig en goed uit!. Ik vond het Persoonlijk erg leuk dat ik elke les weer een leuk praatje kon maken en het snel goed met je kon vinden!
  Een echte aanrader om bij mo te gaan lessen!

 28. Gemma schreef:

  De lessen zijn heel productief en er is veel aandacht voor verbeterpunten, wat in in mijn geval wel handig was 😉
  Mo legt duidelijk uit en geeft overal een reden bij. Hij heeft eindeloos veel geduld (gelukkig maar) en heeft mijn krijsmuziek in de auto overleefd. Ook ik ben in één keer geslaagd!
  De auto is trouwens ook erg prettig, zeer geschikt voor veilige maar leuke lessen.
  Absoluut een aanrader om bij Mo te lessen!

 29. Jelle Smit schreef:

  Erg leuke leerzame lessen!

  Mo is een goede leraar. Hij legt alles op een prettige, rustige manier uit waardoor je je erg op je gemak voelt. Door zijn lessen voel ik me erg zelfverzekerd in het verkeer. Ik beveel het iedereen aan om bij Rijschool Intense rijlessen te volgen.

  Bedankt voor de leuke tijd Mo!

 30. Laura schreef:

  yeahh eindelijk geslaagd dankzij deze geweldige instructeur!! Hiervoor 2 keer gezakt bij een andere rijschool en bij jou in 1 keer geslaagd! Je geeft super goed les. Je neemt de tijd om iets uit te leggen en ook als het niet lukt geef je niet op. Ik heb een hele leerzame tijd gehad maar ook heel gezellig.
  Gelukkig hoeft het niet nog een keer maar anders was ik zeker terug gekomen!
  Bedankt mo, ik kan veilig de weg op.
  Toch zal ik het wel een beetje missen..

 31. Menno schreef:

  Vandaag heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald, maar Ik kijk terug op een een reeks van hele leerzame lessen. Mo legde alles altijd helder en rustig uit, en weet precies wat hoe die je moet helpen.
  Al met al dus een super tijd gehad met rijschool intense!!

  Mo bedankt voor alles! Was helemaal top!

 32. Maartje schreef:

  Heej!

  En na leuke en afwisselende lessen mag ik ook zelf de weg op! Gewoon in een keer geslaagd!

  Super bedankt, Mo!

 33. Rachelle schreef:

  Dankzij Mo durf ik weer auto te rijden! 🙂 het heeft wat moeite gekost, maar ook ik heb mijn rijbewijs gehaald! Fijne lessen, fijne auto, fijne instructeur! Een echte aanrader!

 34. Sylvana schreef:

  Nadat ik eerst bij een andere rijschool lessen heb genomen (met negatief resultaat) ging ik bij Intense lessen. Ik voelde direct een enorm verschil qua uitleg en geduld. Mo legt alles goed uit en kan soms streng zijn. Dit vond ik zelf wel prettig, omdat ik hierdoor bewuster ging rijden.

  Hartstikke bedankt voor alles Mo!!

 35. Mark schreef:

  25 Afwisselende lessen, duidelijke uitleg. Mo doet er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Zo kon ik mijn herkansing al binnen 3 weken doen. Een professionele instructeur met eindeloos veel geduld

 36. Asmae schreef:

  Hii,

  En ja hoor ik heb mijn rijbewijs ook gehaald bij Mo (rijschool Intense). Je bent zeker voor iedereen een aanrader die op zoek is naar een goede rijschool!

  Succes veder Mo!!

  Groetjes,

  Asmae

 37. Anaïta Nasser schreef:

  Ik ben in 1x geslaagd!!! 😀

  Mijn aller eerste rijlessen heb ik gevolgd bij een andere rijschool… dat was 10x niks. Gelukkig ben ik overgestapt naar rijschool Intense.
  Hoe heb ik de rijlessen ervaren? De rijlessen bij Intense zijn super intensief en dat is wat ertoe heeft geleid dat ik vertrouwen kreeg in het rijden.

  Streven naar zo goed mogelijk leren autorijden verliep soepel met Mo. Omdat hij professioneel is en tot over een flinke dosis geduld beschikt. Ben je op zoek naar de beste rijschool van Alphen (en omstreken)? Zoek dan niet meer verder zou ik zeggen :-D!

  Groetjes en heel erg bedankt Mo!!!

 38. Jennifer Doppert schreef:

  In 1x geslaagd door de lessen van Mo! We hebben het altijd super gezellig gehad, het was geen moment stil. Mo is erg professioneel en heeft een goede en duidelijke manier van lesgeven. Daarnaast stelt ie je altijd op je gemak, zodat je rustig aan je rit kan beginnen. Mo, ontzettend bedankt voor je wijze lessen en de gezellige ritten. Ik durf te wedden dat ik je straks nog steeds hoor als ik zelfstandig aan het rijden ben ;).

 39. Ilias schreef:

  De rijlessen van rijnistructeur Moo zijn kort gezegd top! De rijlessen zijn zowel intensief als relaxed. Mo legt alles op een duidelijke en rustige manier uit, waardoor je precies weet wat je moet doen. Door zijn goede inzet en kennis ben ik in 1x geslaagd. Wil je ook snel je rijbewijs halen? Dan ben je hier bij het juiste adres!

 40. Eline Haan schreef:

  Na een paar maanden rijles bij een andere rijschool, durfde ik de lesauto niet meer in. Na 2 maanden zonder rijlessen, ben ik bij Mo gaan lessen. Meteen voelde ik mij op mijn gemak en durfde weer de les auto in. Dat ik met één keer afrijden zou slagen, had ik zelf niet verwacht . Bedankt Mo voor al je geduld en vertrouwen in mij 🙂

  Groetjes Eline

 41. Wil van Waardenburg schreef:

  In september 2013 bij rijschool Intense begonnen, ik had eerder wat rot ervaring bij een andere rijschool.
  Bij Mo ging het direct al veel beter, goede uitleg, tekende alles wat ik niet begreep.
  Zijn geduld heeft me erdoor heen gesleept.
  Ik ben 55 jaar en ben heel blij dat ik gisteren, 28 okt 2014, geslaagd ben na 2 keer afrijden.
  Trots op je Mo.
  Ik wens je veel suc6 met je rijschool.
  Groetjes, Wil.

 42. Cindy schreef:

  Na jaren eerder al een aantal examens te hebben gedaan,met negatief resultaat, zag ik er best tegenop om weer te gaan lessen. Ik was in het begin dan ook nogal gespannen. Mo heeft dat goed aangevoeld en heeft me met geduld vertrouwen gegeven in t autorijden. Goede,gerichte lessen gehad en nu in 1 keer geslaagd! Ik ben echt super blij! Bedankt Mo!

 43. Abubaker schreef:

  Hey!!
  Ik bem ook in 1Keer geslaagd!!
  Ik ben super tevreden over mijn resultaat en ik hoop dat andere mensen ook bij Intense gaan lessen.
  Hij legt alles op een rustige manier uit en netjes.
  Zeker bij hem lessen als je dit leest!!

 44. Souhailla schreef:

  Hey Mo!
  Bedankt voor alles. In een keer geslaagd dankzij jou! Je bent een topdocent. Ga zo door en veel succes met alles.
  Groetjes, Souhailla

 45. karleen van Dam schreef:

  Hi Mo!
  Ik was in mei bij jou begonnen met lessen, omdat mijn andere rijschool niet goed beviel. Ik was al bijna een jaar bezig bij die andere rijschool. Na een maand bij jou auto gereden te hebben ben ik direct geslaagd! Je pland vlot en dat is super gunstig, en zo dus al snel me rijbewijs gehaald! Onderweg was het gezellig met een praatje en ook heel serieus! Want ja we houden niet van grapjes (ook wel gebleken). Super bedankt voor de lessen en je adviezen onderweg! En heel veel succes gewenst met de rijschool. Groetjes, Karleen.

 46. Monica schreef:

  Heel erg bedankt!!!!
  Ook in een keer geslaagd!!
  Dankzij Mohamed rijd ik veiliger, meer vloeiend en bewust., perfect voor het examen maar ook goed in het dagelijks leven.
  Gracias Mo ;)!

 47. Richard schreef:

  Bedankt voor de goede lessen!
  Ik heb me rijbewijs in 1 keer gehaald en het koste me minder dan duizend euro!!
  Mo kan inderdaad streng zijn maar alleen als het moet, dat vind ik zelf perfect.

 48. Thimo schreef:

  Bedankt voor de rijlessen 🙂
  In 1 keer geslaagd!!!!
  En dat allemaal voor een goede prijs!

  Mo is streng, maar dat helpt je heel erg voor je examen. Want daardoor ga je erg op details letten, waardoor je een foutloze rit kan maken.

 49. M.Rbii schreef:

  goeie auto om in te lessen

  leerzame lessen

Geef een reactie

Naam:

Bericht: